Pieter papier hoofdDit voorjaar brengt speelgoedbedrijf Big On Toy Innovation (BOTI) het speelgoed van Pieter Post, de meest bekende postbode van de wereld, naar Nederland! Vanaf maart kunnen kinderen meegaan op Pieter’s postronde en met alle bewoners van Groenbeek de meest spannende avonturen beleven! Naast de diverse figuren uit de serie, zijn de blitse voertuigen beschikbaar waarmee Pieter de post rondbrengt, waaronder zijn herkenbare rode bestelbus. Met een speelset van het postkantoor erbij kunnen kinderen zich volledig in de wereld van Pieter Post wanen. Postkantoortje spelen was nog nooit zo leuk!

Pieter Post is de altijd vrolijke postbode uit de gelijknamige TV-serie, die met plezier de post rondbrengt in het dorpje Groenbeek. Hij staat altijd klaar om zijn vrienden, familie en buurtbewoners een handje te helpen. De TV-serie Pieter Post bestaat al ruim 34 jaar en is de langstlopende animatieserie op BBC. De serie is mateloos populair en wordt inmiddels in 85 landen uitgezonden. In Nederland wordt de serie sinds 2004 uitgezonden op Nick Jr. Aan het eind van elke aflevering heeft Pieter altijd een positieve boodschap voor zijn jonge kijkertjes. Kinderen kunnen dit voorjaar de avonturen van Pieter zelf beleven met een volledig assortiment aan vermakelijk speelgoed!

pat2Pieter Post figuren € 6,99
Wat is het dorpje Groenbeek zonder klusjesman Baas Klus, Machinist Adjee of kat Smoes om mee te knuffelen? Kinderen kunnen de bekendste inwoners uit Groenbeek verzamelen. De figuren zijn per twee verpakt en er zijn vier verschillende combinaties verkrijgbaar.

Pieter Post voertuigen € 17,99bus
Als je denkt dat Pieter Post alleen te voet de post bezorgt, heb je het mis! Pieter heeft namelijk niet alleen een handig busje, maar zelfs een helikopter en een motor om de mensen hun pakketjes te brengen. Alle voertuigen kunnen echt rijden en bevatten diverse accessoires. Zo zit bij het busje een Pieter Post figuur en twee postpakketjes, de motor met zijspan bevat Pieter Post, twee brieven en kat Smoes en de helikopter bevat naast Pieter zelfs een takelriem en een os!

speelsetPieter Post speelset € 24,99
De Pieter Postwereld is pas echt compleet met de Pieter Post speelset: het Postkantoor! Het Postkantoor is de basis van Pieter en de plek waar alle buurtbewoners gezellig samenkomen. Bij deze set zit een uniek figuurtje en accessoires om urenlang mee te spelen.

Het speelgoed van Pieter Post is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees binnenkort onze review over de motor van Pieter Post! 

 

One thought on “’s Werelds meest bekende postbode bezorgt kinderen veel speelplezier met zijn eigen speelgoed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.