Vstev1oor veel mensen gaan de feestdagen hand in hand met (te) veel eten, lekker snoepen en kilo’s aankomen. Voor wie het toch een beetje gezond wil houden bieden de suikervrije producten van Greensweet-stevia uitkomst. Naast de bekende stevia druppels zijn er nu ook een suikervrije poedersuiker, strooisuiker en Belgische chocoladeletters verkrijgbaar. Fijne feestdagen!

Al maanden voor de feestdagen liggen de winkels vol met lekkernijen. Als je niet oppast kom je zo een paar kilo’s aan. Gelukkig biedt Greensweet-stevia een oplossing. Stevia bevat namelijk geen calorieën, heeft geen effect op je bloedsuiker en veroorzaakt geen tandbederf. Dit maakt de producten ook zeer geschikt voor diabetici en kinderen.

Lekkere én verantwoorde Belgische chocoladeletters
Het Sinterklaasfeest is natuurlijk niet compleet zonder chocoladeletter. Daarom komt Greensweet-stevia dit jaar met een letter van Belgische chocolade die gezoet is met stevia. Zonder toegevoegde suikers, dus veel minder dikmakend dan de traditionele letters. De chocoladeletters zijn verkrijgbaar in puur en melk en kosten € 5,95 voor 140 gram.

Oliebollen met poedersuiker
Wie eet ze niet met oud en nieuw? Heerlijke oliebollen en appelbeignets met poedersuiker. Door de poedersuiker te vervangen door de verantwoorde Greensweet Icing bespaar je jezelf een hoop calorieën en zijn die oliebollen ineens een stuk minder ongezond. Greensweet Icing ziet eruit als gewone poedersuiker, maar is gemaakt uit zuivere stevioglycosiden, aangevuld met erythritol. Het poeder is twee keer zo zoet als poedersuiker en ook erg lekker over pannenkoeken, poffertjes, gebak, cake en koekjes. Greensweet Icing is verkrijgbaar voor € 9,95 voor 400 gram.

Houd je van de structuur van suiker, dan is Greensweet Erythritol een aanrader. Een calorie loze suikervervanger die onmisbaar en heerlijk gezond is om mee te bakken en koken. Hiermee maak je bijvoorbeeld zelf lekkere en verantwoorde pepernoten en kerstkoekjes. Greensweet Erythritol is verkrijgbaar voor € 8,49 voor 400 gram.

stev2Water met een smaakje
Als het buiten koud is, is voldoende water drinken niet altijd gemakkelijk. Tenminste, als je de vloeibare stevia nog niet kent. Deze druppels zijn namelijk verkrijgbaar in 18 verschillende smaken, waaronder de nieuwe smaken kers, ananas en perzik die vanaf eind oktober verkrijgbaar zijn. Lekker in water, maar ook in yoghurt, kwark, thee of koffie. Verkrijgbaar voor € 6,95 voor 30 ml.

Over Greensweet-stevia
Greensweet stevia is een natuurlijke suikervervanger zonder calorieën en kunstmatige zoetstoffen. De vloeibare stevia is ideaal om je koffie, thee, water, yoghurt of kwark te zoeten. Ook bakken kun je met deze natuurlijke zoetstof, want het blijft stabiel tot 200˚C. Naast vloeibare stevia bestaat het assortiment uit poeder, tabletjes en Belgische chocolade met stevia.

Greensweet-stevia – www.greensweet-stevia.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.