herfsthopOok bij KiDDoWz doen we mee aan de Herfsthop 2016! Onze grote dank gaat uit naar Nicole van http://www.everyday-life.nl/, die op haar blog naar ons verwezen heeft!

Misschien ben je hier al weleens eerder geweest, ben je een vaste lezer of ben je helemaal nieuw. Een korte introductie lijkt me in ieder geval op zijn plaats;

KiDDoWz, begonnen in november 2012, is een blog waar geschreven wordt over kind gerelateerde zaken, zoals bijvoorbeeld reviews over speelgoed, games en Dvd’s, maar ook recensies over boeken en spelletjes. Ook richten we ons regelmatig op ouders en grootouders.

kiddowzlogoDe 5 best gelezen artikelen in 2016 zijn tot nu toe:

1: Planborden van Olifantastisch
2: 100 waterballonnen klaar in 1 minuut
3: Recensie: ‘Het leven van een Loser- Flutvakantie’
4: Flashing roller, zo snel als het licht
5: Recensie: #selfie van Caja Cazemier (13+)

WINNEN!pokemon
Wij mogen 3x Dé Pokémon GO Guide weggeven! De Pokémon GO Guide leert je alles wat je moet weten om een Pokémon-master te worden. Of je nu een beginner bent of een Level 25-trainer, deze gids zit boordevol tips, trucs, geheimen, overzichten en inside informatie voor het vangen van Pokémon over de hele wereld! Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben een mailtje gehad! 

 

En weer verder hoppen maar! Je komt zometeen terecht bij supermammiesSuperMammies.com. Een (geekie) blog die gaat over ouderschap en alles wat daarmee te maken heeft. Destijds begonnen met alleen maar moeders, maar er is uiteindelijk ook een toffe papa toegevoegd aan het team. Veel plezier!

 

 

 

 

 

23 thoughts on “Herfsthop 2016

  1. ik kom ook aangehopt (al doe ik dat wel regelmatig) 🙂 En ik doe ook graag mee aan de winactie. Ik loop regelmatig mijn liefzoon een rondje in de buurt, Pokemon vangen. We zijn er alleen nog niet zo heel erg goed in. Dat mag de pret niet drukken.

  2. Hop Hop Hop. ook deze actie is weer top! Ik doe heel graag mee met dit herfst blogfeestje! Dé Pokémon GO Guide is echt iets voor mijn dochter Sterre helemaal gek op het jagen op Pokemons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.