ther1Afgelopen zaterdag was ik, samen met een vriendin aanwezig bij het Bloggersevent, dat georganiseerd was door Thermae 2000. Hierbij hoorde een workshop met informatie over hun nieuwe lifestyle arrangementen. Dit alles werd gehouden in een stand op de Nationale Gezondheidsbeurs. We werden ontvangen met een heerlijk kopje detox thee van Alka, in de grote stand van Thermae 2000. 

Nadat alle genodigden waren gearriveerd en plaats hadden genomen, nam Eveline Ubachs het woord. Gelijk werd ons verteld dat het programma voor die ther2dag gewijzigd was en dat de “Belevingssessie SpaHypno niet door kon gaan. De reden hiervoor was, dat de opkomst groter was dan verwacht. Ik vond dit persoonlijk erg jammer, want ik was hier zeer benieuwd naar.

We kregen informatie over de nieuwe lifestyle arrangementen die Thermae 2000 aanbiedt. Wil je graag je lichaam ontgiften en weer in balans komen? Wat dacht je dan van een detox kuur? Je kunt kiezen voor een mini kuur van 3 dagen of een kuur van 6 dagen. Ben je verslaafd aan je tefeloon, tablet of computer dan kun je tegenwoordig ook gaan voor een digitale detox. Moeite met slapen? Kies voor een slaapkuur! Wil je wat kilo’s kwijt, kies dan voor een afslankweek. Voor uitgebreide informatie over wat de kuren precies inhouden kun je terecht op de website van Thermae 2000.

ther3Verder werd er vooral veel informatie gegeven over gezonde voeding, voldoende bewegen en hoe belangrijk slaap eigenlijk is. We kregen tips hoe je hierin een goede balans kunt vinden. Eigenlijk was het vooral veel informatie, die voor mij niet nieuw was. Het was wel fijn om het nog eens te horen, een soort opfriscursus dus!

Eveline weet op een boeiende en interessante manier, mensen te informeren over iets waar ze ontzettend veel verstand van heeft. Een spontane dame, waarnaar je op een prettige manier kunt luisteren dus. Onder het genot van een heerlijke zelfgemaakt hapje hebben we een gezellige en informatieve middag gehad.

/Sam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.