Middelburg, 16 april – Sterrenfonds Ambassadeur Antje Monteiro heeft met een Lentekind Antje bewondert Marnix in snoezelstoel160415volautomatische snoezelstoel een grote wens van Stichting Lentekind in Middelburg in vervulling laten gaan. In dit Orthopedisch Kinderdagcentrum worden kinderen met meervoudige handicaps opgevangen. In een gestructureerd dagprogramma, met een afwisseling tussen inspanning en ontspanning, wordt ieder kind in zijn eigen tempo en manier gestimuleerd. De comfortabele snoezelstoel, die als een cocon om de kinderen heen past en rustig op en neer beweegt, laat de vaak overspannen spieren ontspannen, waardoor de kinderen kunnen relaxen.

“Meer ruimte om de kinderen heen te bouwen”
Mirjam Peeters, Lentekind: “We hadden zelf niet eens kunnen denken wat een succes deze stoel zou worden. Hij is een paar dagen geleden geleverd en we hebben wat geoefend. Veerle ligt werkelijk te schateren en Marnix is zo relaxt in deze snoezelstoel dat we er zelf van onder de indruk zijn. We zullen een planning moeten maken wie de stoel wanneer mag gebruiken.” Sterrenfonds Ambassadeur Antje Monteiro bewondert Marnix, die voor deze gelegenheid via een tillift in de stoel wordt gelegd: “Het is onvoorstelbaar een particulier initiatief als Lentekind te zien, hoe zij deze oude school hebben omgebouwd naar een lichte, warme omgeving voor kinderen. Wat ben ik blij met mijn ‘werk’ voor Sterrenfonds, dat ik hier onderdeel van mag zijn en dat we zoiets moois mogen geven.”

Lentekind Antje high five met Veerle 160415Het Sterrenfonds
Het Sterrenfonds heeft als doel kinderen in Nederland in de leeftijd 0 tot 16 jaar, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, weer echt kind te laten zijn. Of dat nu is omdat ze ernstig ziek zijn, hun ouders (tijdelijk) niet voor ze kunnen zorgen, ze steun nodig hebben in hun ontwikkeling of omdat ze in financieel moeilijke situaties leven.

De lopende projecten van het Sterrenfonds zijn op ieder moment te vinden op het SterrenMenu en op de website. Naast deze projecten zijn er altijd nog meerdere tastbare wensen in behandeling. Alle (financiële) steun is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.sterrenfonds.nl of doneer op rekeningnummer NL22 ABNA 0472 5823 21.

Zomerkind Antje met kunstenaar in de dop Stijn Zomerkind trots op het resultaat 090415

WINNEN!
Eerder schreef ik al over Beanie Sterre van het Sterrenfonds.
Het Sterrenfonds geeft nog 1 Sterre weg, wat moet je hiervoor doen?
Like het bedrijf op Facebook en laat hieronder een reactie achter voorzien van naam en e-mail adres. Winnaar wordt op 11 mei bekend gemaakt.

Deze winactie is gesloten. De winnares is: Mirjam

Waardenburg, 16 april 2015

/Miranda Young

21 thoughts on “Antje Monteiro overhandigt snoezelstoel aan Lentekind + Winactie

  1. Wat een goed initiatief. Mijn dochter Sterre zou heel erg blij worden van Beanie Sterre! Past helemaal bij haar.

  2. Wat een mooie actie voor de kinderen ik kan er ook wel iemand die heel erg graag zo een lief beertje kan gebruiken en wilt hebben.
    Namelijk mijn lieve kleine zoontje die langdurig ziek is en wel wat liefs kan gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.