Je zult wel Miranda moeten heten om niet te snappen hoe dit werkt. Een pen die kan stempelen, ik denk dan aan een potlood waarop aan de achter kant een gum zit. Alleen dan in pen vorm en een inktkussentje www.stempelfabriek.nl-Colop-5.5.000401-31in de vorm van een dop. Als ik te horen krijg dat ik deze pen mag reviewen en ik even 2 – 3 regeltjes door moet geven aan tekst sta ik dan ook een beetje perplex. Hoe klein zal dat lettertype dan wel niet zijn? En zijn het regeltjes of gewoon initialen (letters).
Voorzichtig vraag ik of mijn naam en die van de kinderen erop kan staan.
“Ja hoor geen probleem” is het antwoord en een dag later belt de postbode aan met een pakje van de Stempelfabriek. Nieuwsgierig als ik ben maak ik het gelijk open en snap ik dan eindelijk hoe het werkt. logo

Een doodnormale pen haal ik te voorschijn, als je onderaan de pen draait komt het schrijf gedeelte tevoorschijn. De pen schrijft met blauwe inkt en ligt prettig in de hand. In het midden van de pen zit een clip waarmee je de pen kun bevestigen. Aan het einde van de pen zit een normale dop. Althans het oogt normaal, je kunt de dop namelijk van de pen aftrekken en er plopt zich dan een stempel te voorschijn. Het SAMSUNG CAMERA PICTURESinktkussentje neemt vanuit zichzelf al een plaats in. En de stempel is beweegbaar zodat je zelf kunt bepalen hoe je prettig kunt stempelen. De inkt van de stempel is zwart en de tekst kan zon 32mm worden per regel. Uitgaande van de pen die in deze review benoemd wordt. Voor andere opties kunt u de website van www.stempelfabriek.nl bekijken.

De stempelpen is te bestellen via deze link!

SAMSUNG CAMERA PICTURESWINNEN
Wil je een stempelpen winnen? Like dan het bedrijf op Facebook en laat hieronder een reactie achter voorzien met je naam en e-mail adres.
Het bericht delen wordt op prijs gesteld.
Op 11 mei wordt de winnaar bekend gemaakt!

Deze winactie is gesloten. De winnaar is: Wil

/Miranda Young

32 thoughts on “Stempelpen + winactie

  1. hihi ik zou het zelfde denken hoor 😉 bij een stempel heb je toch een groot stempelkussen in je hoofd, maar heel leuk dat dit soort gadgets bestaan !! ik doe graag mee !!

  2. Wat een mooie pen dit kan ik erg goed gebruiken om de spulletjes en kleding van mijn zoontje goed te merken.

  3. Dat lijkt me superhandig voor mijn dochtertje, ze is hypermobiel. Ze zal het met deze pen vast gemakkelijker hebben op school.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.