1045575391200-hrRosti Mepal introduceert een citruspers met Flow glas. Een leuk cadeautje om moeders te verrassen met een heerlijk ontbijt-op-bed met vers geperst sap. Na Moederdag een ideaal product om snel en gemakkelijk op drukke ochtenden een sapje te maken.

Persen en direct drinken, dat is het principe van deze citruspers. De pers wordt direct op het Flow glas geplaatst en blijft goed zitten door een speciale kunststof antislipring. Het product is na gebruik gemakkelijk schoon te maken.

citruspers2Deze citruspers is verkrijgbaar in wit en lime-groen en kost โ‚ฌ7,99

Wij mogen 1 citruspers (kleur blijft een verrassing) weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?
Laat in een reactie de naam en e-mail achter van de persoon dieย je wilt verrassen

De winnaar wordt op 6 mei bekend gemaakt. Die dag versturen wij een mail waarin wij vragen naar de adres gegevens van de betreffende persoon. Reageer het liefst diezelfde dag nog zodat wij de gegevens door kunnen spelen aan het bedrijf. Dan is de kans groot dat de persoon met Moederdag daadwerkelijk verrast kan worden.

/Miranda Young

90 thoughts on “Moederdag – Rosti Mepal citruspers met Flow glas + winactie, rosti mepal

 1. Goedemorgen,
  Wat een mooi product! Er is er maar een die het verdient en dat is mijn moedertje van 73! Nu ik zelf moeder ben, snap ik de keuzes die ze heeft gemaakt in het verleden. en dan verdient ze naast alle liefde zo’n mooie citruspers!
  Het is natuurlijk elke dag Moederdag, want het is belangrijk om de mensen die je lief hebt, dit te laten weten. Maar naast de knutsels die mijn dochter gaat maken, en een verrassingsbezoek, zou dit wel super voor haar zijn!
  groetjes Helma

 2. Eigenlijk zou elke moeder dit moeten hebben, zeker de moeder die ik op het oog heb. Een druk gezin van 4 kinderen en 2 stiefโ€ฆ. op zulke dagen als Moederdag is een vers sapje heel veel gedoe met veel vaat. Maar met deze pers meteen op het glas zijn de glazen zo gevuld en genieten we van een lekker vers sapje op deze moederdag!

 3. Ik zou mijn moeder willen verassen want die drinkt elke ochtend verse drank en nu heeft ze nog veel schoonmaakwerk na het persen.

 4. ik doe mee voor mijn moeder omdat ze die op haar verlanglijstje heeft staan en dan kan ik haar een keer wat extra’s geven want dat heeft ze wel verdient.

 5. zou die graag cadeau geven aan mijn dochter , die drinkt ‘s morgens altijd fruitsap en dan kan ze haar appelsienen zelf persen

 6. Dit is wel een heel mooi en handig moederdag cadeau!
  Zo kan mn dochtertje zelf ook aan de slag als mini mama (:
  Want wat helpt ze graag een handje mee wanneer we ontbijt op bed maken (:

 7. Zoals we van Mepal gewend zijn zal ook deze citruspers van zeer goede kwaliteit zijn. Krijgt een mooi plekje in de keuken voor het dagelijks gebruik! Voor mijn dochter Martine die s’morgens graag een vitamineboost drinkt voor ze naar haar werk gaat!

 8. ik wil meedoen voor mijn vrouw. zij drinkt zon vreselijke zure citroen in warm water in de ochtend. dat drinkt vast lekkerder met zo’n mooie combinatie

 9. voor mijn moeder, die net herstellende is, kan ze vers sap drinken ipv uit een pak, dan wordt ze nog sneller beter ๐Ÿ˜‰

 10. Ik wil mijn kinderen verrassen. Nu alleen een sapje in het weekend omdat het best bewerkelijk is met het sapapparaat. Nu kan ik ze vaker verrassen!

 11. Deze wil ik graag hebben zodat ik mijn lieve zoontje met een heerlijke bekertje sinaasappelsap kan verwennen vooral hij nu ook erg last van zijn ademhaling heb waardoor hij vaak ziek wordt.

 12. Voor mijn moeder !! Zij koopt nu van die kant en klare flesjes, maar dit is natuurlijk veel handiger ๐Ÿ™‚

 13. Ik zou als moeder deze pers heel graag voor mijn zoontje willen winnen, die he-le-maal verslaafd is aan uitgeperste sinaasappelsap. Met deze pers kan hij ‘s morgens zelf aan het werk, scheelt weer werk voor de moeder….helemaal in het idee van moederdag ๐Ÿ˜‰

 14. Mama houdt zo van vers geperst fruit, dus wat zou ze hier blij mee zijn.
  Die wordt vast niet alleen maar voor Moederdag gebruikt ๐Ÿ˜‰

 15. Mijn man, want als vader van een tweeling van 16 maanden moet je zorgen voor een goed ontbijt met veel vitamines ๐Ÿ˜‰

 16. Mijn zusje heeft geen citruspers maar drinkt wel graag vers geperste sinaasappelsap. Dus wordt het toch echt tijd voor dit leuke product en natuurlijk is het altijd leuk om een cadeautje te geven.

 17. Mijn moeder kan fantastisch koken. Maar helaas heeft zij geen citruspers. Zij gebruikt hiervoor een vork, wat er niet al te gemakkelijk uitziet. Een citruspers zou dan ook het leukste moederdagcadeau voor haar zijn dit jaar!

 18. Deze wil ik wel hebben op de camping! Klein en praktisch en dan kan ik daar ook een vers glaasje sap krijgen!

 19. Ik wil mijn moeder graag verrassen, zij maakt altijd smoothies voor ons en nu kan zij een leuke pers winnen om zelf even snel sap te persen.

 20. Ik zou hier mijn man mee willen verrassen. Hij is dol op vers sinaasappelsap. Hoe verser kun je het krijgen ๐Ÿ™‚

 21. Mijn moeder staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient zij een verwengebaar.
  Met de Rosti Mepal citruspers in bezit
  weet ik dat zij dagelijks met een gezonde, verse smoothie aan het ontbijt zit.
  Dan begint ze iedere morgen
  energiek en zonder zorgen!

 22. Ik zou mij moeder graag willen verrassen, haar citruspers was vandaag kapot gegaan, een leuke verrassing voor mij moeder ๐Ÿ™‚

 23. Al mijn hele leven lang krijg ik iedere ochtend van mijn moeder een glaasje verse uitgeperste sinaasappelsap. Voor een gezonde toekomst later zou ik deze citruspers heel graag willen hebben om zo deze goede gewoonte voort te zetten!

 24. MISSCHIEN EEN BEETJE RAAR VOOR MOEDERDAG, MAAR IK ZOU DIT AAN MIJN PAPA SCHENKEN

  HIJ DRINKT HEEL GRAAG SINAASAPPELSAP EN DAN KAN IK DAT ‘S MORGENS VOOR HEM KLAAR ZETTEN

 25. Ik zou hem aan mijn moeder willen geven op moederdag. Ik woon nog thuis en ze zegt altijd dat ze zo graag een keer ontbijt op bed wil met verse sinaasappel sap. Maar omdat wij geen citrus pers hebben is het er nooit van gekomen. Dus ik zou dit product graag willen winnen voor mijn moeder omdat ik haar wil verassen. En gewoon omdat ze een top vrouw is.

 26. Na alle reacties gelezen te hebben blijf ik toch van mening dat mijn moeder de liefste is en dit het meeste verdient ๐Ÿ™‚

 27. ik vind dat mijn moeder dit verdient ze zit thuis met 9 kinderen en heeft bijna nooit tijd voor zichzelf
  pas in de avond heeft ze tijd voor zichzelf en verdient ze een heerlijk SAPJE

 28. Ja ๐Ÿ™‚ dat zou echt heerlijk zijn om deze te mogen winnen helaas heb ik er zelf nog geen maar ik wil dit al een tijdje is zo heerlijk om lekker verse sapjes te drinken ๐Ÿ™‚ hier word ik echt heel vrolijk van!

 29. Graag zou ik de citruspers voor mijn schoonmoeder willen winnen. Ze is dol op vers sinaasappelsap, maar houdt helaas niet van persen….. Hopelijk haalt deze mooie citruspers haar over de streep. Alvast bedankt als ik zou winnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.