alle-autos2De wensambulance, niemand binnen de redactie had er van gehoord. Dat geldt voor mij wel iets anders. Geen persoonlijke verhalen,gelukkig, maar ik heb ze gezien op (rommel)markten. Hier stonden ze met de ambulance open zodat men erin kon kijken. Twee personen erbij om uitleg te geven en een collectebus voor giften. Ik geef niet snel aan bellers bij de deur maar deze stichting, die hebben al de nodige euro’s gegeven. Nog nooit heb ik een negatief verhaald gehoord en mag hopen dat het zo blijft. Welke berichten ik wel gelezen heb zijn alleen maar positief!

Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik het bedrijf op Facebook geliked heb en ze dangooi_en_eemland ook volg. Als er weer een wens gevuld is en dit bekend wordt gemaakt via Facebook komt er weer een kippenvel over mijn lichaam. Fantastisch dat deze mensen zich voor (de laatste) wensen zich inzetten. Voor elke vrijwilliger dan een grote chapeau! Zonder jullie zouden er heel veel mensen niet zo blij gemaakt zijn.

Stichting Ambulance Wens staat klaar voor terminale patiënten, die vaak, niet meer mobiel genoeg zijn om hun laatste wens in vervulling te laten gaan. Een fantastisch concept waar alleen maar meer en meer mensen belangstelling voor zouden moeten kregen. Eén laatste wens wat een persoon en zijn of haar familie met zich mee draagt. Een herinnering die gekoesterd zorgresidentie_amersfoortkan worden in alle moeilijke momenten zodat het leven net iets aangenamer zal zijn.

Wil u graag een donatie doen? Dan kunt u hier een kijkje nemen. Ook vind u op deze site meer informatie en verhalen.

De volgende keer in goede-doelen We love BEEing.
Weet u een goed-doel? Neem dan contact op via [email protected] en wij nemen het mee in overleg voor de volgende keer!

Uiteraard stellen wij het delen van Goede Doelen op prijs en reacties zijn uiteraard welkom onder dit bericht!

/Miranda Young

One thought on “Goed doel: Stichting wens ambulance

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.