julianatorenVroeger ben ik er weleens geweest: de Julianatoren. Ik kan me er niet zo heel veel van herinneren, dus je kunt wel nagaan, dat het een tijdje geleden is. Gisteren was het dan toch echt tijd om mijn  geheugen op te frissen en vertrokken we, in de ochtend, richting Apeldoorn. De kleine man was al een week hyper-de-pieper, want hij had de reclame al regelmatig voorbij zien komen op televisie.

wpid-20150530_103553_hdr.jpgBij aankomst herkende ik de entree, maar verder ging er geen belletje rinkelen. Nadat we ons gemeld hadden bij de kassa, zijn we het park ingelopen. Allereerst gingen we in de Dino-tour. Ik moet zeggen dat deze dino’s er behoorlijk echt uitzien en ze bewegen ook nog eens. De kleine man was door het dolle heen!

Het Spookslot, was onze volgende stop. In eerste instantie vond zoonlief het wel een beetje spannend, maar na het ritje, moest hij lachen en vertelde hij aan iedereen die we buiten tegenkwamen, dat “het toch allemaal nep is in het Spookslot”. Wat een wpid-20150530_105806.jpgopluchting voor de mensen die er nog in wilden met hun kids. Daarna zijn we eigenlijk in alle attracties geweest, behalve de achtbaan, die was toch een beetje te spannend.

Ik heb me verbaasd over hoe groot het park eigenlijk is. Dat zou je namelijk niet zeggen als je het park binnenloopt. De attracties zijn groots opgezet, kleurrijk en nodigen echt uit om een bezoekje aan te brengen. Je kunt je urenlang vermaken, met de meer de 60 attracties! Voor ieder wat wils dus…en alles onder toezicht van medewerkers van de Julianatoren!
plattegrondDe consumpties die je kunt bestellen in de verschillende horecagelegenheden, verschillen qua prijs niet heel erg, met andere pretparken/dierentuinen. Mocht je ervoor kiezen om zelf je bammetje en je sapje mee te willen nemen, dan kun je dit nuttigen op het speciaal aangelegde picknickveld, naast de circustent. Ideaal dus…zo hoeft het allemaal niet zoveel te kosten.

wpid-20150530_130559.jpgDe entree van het park is € 21,95 (kinderen tot 2 jaar gratis) en om te parkeren betaal je € 7,50. Er is voldoende parkeergelegenheid en er lopen verkeersregelaars rond, om het allemaal in goede banen te leiden.

In de circustent zijn het gehele seizoen shows te bekijken. Wij zijn naar de show van Fien & Teun geweest. Deze gezellige boer & boerin maken er echt een feestje van en betrekken alle kindjes in de tent bijwpid-20150530_123205.jpg hun liedjes, dansjes enzovoorts. De interactie is echt fantastisch. In eerste instantie had ik verwacht dat mijn zoon te oud zou zijn voor deze show, maar hij vond het echt heel erg leuk en deed vrolijk mee. Als je het park bezoekt, kun je sowieso naar een show van jouw keuze, dit zit namelijk bij je entree inbegrepen. Meer informatie over de (komende evenementen, vind je hier)

Het sanitair op het park is schoon en op verschillende plekken aanwezig. Wij hebben niet lang hoeven wachten en vonden de toiletten heerlijk ruim. Kleine kindjes kunnen makkelijk verschoond worden op de uitklapbare commodes, die aanwezig zijn in de toiletgebouwen. Goed geregeld dus!

wpid-20150530_133512.jpgWil jij ook een dagje naar de Julianatoren? Klik hier om te zien hoe je er het makkelijkste kunt komen met de auto of met het openbaar vervoer! Je kunt je tickets alvast online bestellen, dat scheelt je 2 euro per ticket!

WINNEN!
Wij mogen van de Julianatoren 4 vrijkaarten (geldig t/m 30 juni 2015) weggeven! Vertel ons waarom jij graag naar de Julianatoren wilt en waarom Fien & Teun zo goed passen bij jouw kind(eren). Laat een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam én een geldig mailadres.
Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

28 thoughts on “Een dagje naar de Julianatoren

 1. Mijn zoon van 4 ziet regelmatig de reclame van Julianatoren op tv en wil er heeeeel graag heen. Ik denk dat hij alle shows leuk zou vinden. Hij is nog niet eerder in een pretpark geweest. Dit park lijkt me heel leuk als eerste pretpark ervaring.

 2. Yenna roept altijd als de reclame ziet…die die die wil ik!! Lijkt me een leuk park voor haar om kennis te maken met pretparken. Andere parken zijn ze nog te klein voor op deze leeftijd (2,5). Kortom super leuke actie en Yenna zal super blij zijn! 🙂

 3. Mijn dochters van bijna 3 en 4 jaar zien steeds weer de reclame voor Junianatoren op televisie voorbijkomen en roepen dan dat ze daar graag eens naartoen zouden gaan. Het lijkt me voor deze leeftijden ook een geschikt, kleinschalig park. Een echte theatervoorstelling hebben ze nog niet gezien, dus ik denk dat iedere voorstelling op hun belangstelling kan rekenen 🙂

 4. Onze 2 kids zijn gek op Jul en Julia de Muis,
  Voor de Julianatoren rijden ze graag een eind van huis.
  Dan gaan ze in Jul’s helicopterbaan,
  Het geeft niks als ze even in de rij moeten staan.
  Als dappere mannen gaan ze in de draaiende piraat,
  Kijk eens hoe hard de boot over de golven gaat.
  Dan een ritje in Jul’s Dino Toer,
  Gelukkig zijn onze boys erg stoer !
  Nu zijn ook Fien en Teun bij de Julianatoren op bezoek,
  Ze zijn op “oma’s verjaardag”dus misschien is er wel koek.
  Als Fien en Teun op tv zijn en vertellen over hun avonturen
  hopen Robin en Bas dat het wel eeuwig zal duren.
  Heerlijk liedjes zingen over de boerderij,
  Helaas is de dag nu bijna voorbij.
  Als laatste nog in het reuzenrad,
  Wat hebben ze het naar hun zin gehad.
  Hopelijk mogen wij een dagje gaan genieten,
  Daarom laat ik deze kans niet schieten

 5. Goedemiddag,begrijp heel goed dat jullie een topdag hebben gehad.wij hebben het twee jaar geleden ook fantastisch gehad wij vonden het prettig dat er bijna nergens lange wachtrijen stonden (ideaal met een ongeduldig meisje).
  Mijn dochter heeft het pas nog over de julianatoren gehad,omdat opa met haar zou gaan.helaas is hij een paar weken geleden overleden.mocht ik de kaartjes winnen is het misschien wel fijn als we toch gaan en dan nemen we lekker oma mee!
  waarom fien en teun goed bij mijn dochter passen?
  Omdat ze ook stapel op dieren is en ze zelf een moestuintje heeft waar ze erg druk mee is.en ze vind de kleding van fien fantastisch ze pakt weleens een sjaal van oma en bind dat om haar middel zodat ze ook een beetje op fien lijkt.groetjes mana&Jennifer

 6. Leuk voor mijn kinderen,zien vaak de reclame op tv.En de theatershowlijkt mij ook leuk voor de kinderen.

 7. Ohh super leuk park mn dochter wil er zoo graag weer heen dat is dus de rede dat ik graag zou willen winnen en om haar broertje nog extra te verassen naar een show van fien en teun zou onze dag helemaal top zijn!! ♡♡♡♡

 8. Wij zijn hier nog nooit geweest, maar zijn wel gek op attracties. Mijn kinderen zijn ook gek op zingen en dansen en doen dat dus ook de hele dag. Mama wordt daar echt van. Maar ik weet zeker dat Fien en Teun het leuk vinden als ze samen met hun een feestje komen bouwen, want dat kunnen ze wel. En misschien willen ze dan wel blijven….
  Lijkt me super om de kaartjes te winnen.

 9. Dit pretpark is voor kindjes in 1 woord geweldig!
  Wij zijn hier ook een keer geweest en xouden hier graag met milan nog een keer in de schoolvakantie heen willen.
  Milan liet ook de achtbaan voor wat hij is, want als je even staat te kijken is hij best indrukwekkend:).
  Elk weekend als wij niks te doen hebben vraagt hij of wij er heen gaan en of hij nu met fien en teun op de foto mag.
  Vorige keer was dat ook wel erg spannend, en toen hij wilde gaan waren ze al weg!

  Het zou onzettend gaaf zijn om deze gave actie te mogen winnen voor onze knul.
  We zouden hem er onwijs blij mee maken.

 10. Bovenaan het verlanglijstje voor m’n zoontjes verjaardag, staat een bezoekje aan Julianatoren met ons gezin voor een dag.
  Onze jongste telg blaast binnenkort 6 kaarsjes uit op z’n verjaardagstaart, dat lijkt ons zeker een bezoekje aan de Julianatoren waard! Jul en Julia hebben wij nog nooit begroet, iets wat volgens mijn zoon, na het zien van de reclame, echt een keertje moet. Wie weet zorgt deze actie bij Kiddowz, wel voor een van de meest kaasgave cadeaus!

 11. Superleuke prijs! Mijn dochter is al het hele jaar aan het roepen dat ze met opa en oma een keer naar Julianatoren wil. Dit zou dus heel erg leuk zijn als ik deze wens waar kan maken. En Fien & Teun zal ze vast fantastisch vinden, sinds kort is ze niet meer bang van mascottes en poppen. Nu dus maar duimen!

 12. Ik zou zo graag een keertje gaan met mijn gezinnetje. Mijn man is al paar keer geweest met onze spruit terwijl ik moest werken nu wil ik ook wel even genieten van alle attracties samen met onze kleine en dan heerlijk ons laten betoren door de wereld van Fien & Teun

 13. Omdat ik hier ook 2 kleine boertjes heb die af en toe wel eens van de boerderij afwillen en eens wat anders willen doen dan voor de kippen zorgen…..

 14. elke ochtend zitten er hier 2 voor de buis gekluisterd voor de avonturen van Jul en Julia. En nu Fien en Teun ook in de Julianatoren zijn te zien, zijn ze helemaal niet meer te houden. Vooral omdat onze oudste ook Fien heet 🙂

 15. Wat ontzettend leuk, ik maak graag kans op de kaarten voor de Julianatoren om de voorstelling met Fien en Teun te beleven.
  De kinderen worden hier al helemaal enthousiast bij het zien van de reclame op TV.
  Fien en Teun passen erg goed bij onze kinderen omdat ze veel van dieren houden, als we naar de kinderboerderij gaan worden Fien en Teun regelmatig nagespeeld.
  Zelf iets maken voor oma is ook altijd een groot succes dus om dat samen met Fien en Teun te bedenken en leuke ideeën op te doen voor hun eigen oma gaan ze erg leuk vinden!
  Daarnaast gaan wij natuurlijk graag in de attracties voor een geweldige leuke dag uit!!!!
  Spannend spannend, ik hoop dat wij zo’n geweldige, gezellige, leerzame en leuke dag mogen beleven!

 16. Een dagje met ons gezin naar de Julianatoren zou een feest zijn zeg! Mijn kinderen vinden Fien en Teun erg leuk, we wonen zelf niet op een boerderij maar net als Fien en Teun hebben ze wel een eigen moestuin 😉 en net als Fien en Teun houden ze van spelen. En wat zou er leuker zijn om naar de juliantoren te gaan en ze daar dan weer tegen te komen?!

 17. Zojuist een abonnement op julianatoren genomen! Maandag gaan we er voor het eerst heen. Hoe leuk zou het zijn als we mijn broer, schoonzus en hun dochter ook een keer gratis mee kunnen nemen om samen te dansen op fien en Teun!!!

 18. Spelletjes van Fien en Teun zijn zo leuk! De liedjes op de achtergrond en het feestje is compleet… O nee, dat is natuurlijk pas compleet als we deze kaartjes winnen!

 19. Mijn kinderen zijn dol op de Julianatoren.
  Sinds we vorig jaar daar waren, krijg ik het steeds te horen:
  Wanneer gaan we weer naar Fien en Teun en kunnen wij daar weer gaan spelen? Bij dit attractiepark hoeven zij zich dan ook geen moment meer te vervelen!
  Ik hoop dus dat het gebeuren kon, dat ik deze kaarten op de valreep bij Kiddowz ZOMAAR won!

 20. Ik zou graag met mn gezin gaan. Omdat mn dochtertje vorig jaar met school er geweest was.
  En ze ons alles wilde laten zien, vooral Fien en Teun zouden heel erg leuk zijn…..
  Daar wilde ze nog graag mee op de foto. maar dat is helaas niet gelukt….. 🙁
  Dus wellicht deze keer????

 21. Een superleuk park met voor ieder wat wils…. tenminste tot een jaar of 8 gok ik. Daarna willen ze toch iets stoerders dan het geweldig lieve en gezellige Julianatoren. Wij vond het park zeker een 2e bezoekje waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.