kijkmijneGepersonaliseerde bordjes voor de beste, leukste en liefste papa van de wereld?! Je hoeft niet ver te zoeken, want bij KijkMijne ben je aan het goede adres! Hoe leuk is het, om jouw papa te verrassen met een mooi bordje, speciaal voor hem! 

Je kunt op het bordje, jouw naam zetten, zodat het duidelijk is dat het van jou komt. Kies een leuk lettertype en een fijn kleurtje en hupsakee, het bordje voor papa is helemaal af!

  • Vaatwasserbestendig
  • Niet geschikt voor de magnetron
  • Geschikt voor in de oven tot 140 graden Celcius
  • Vermijd het snijden met hele scherpe messen op het bordje, dit kan blijvende krassen veroorzaken in het gepolijste oppervlakte

Bestellen? Dat kan via deze link! Klik links eventjes op “feest” en dan op “Vaderdag” en alle bordjes verschijnen vanzelf op je beeldscherm! Veel plezier met ontwerpen én met geven natuurlijk!

bordOver KijkMijne (bron)
“15 jaar geleden brainstormden wij al over allerlei concepten. En eigenlijk zijn we daar nooit meer mee gestopt. We kregen kinderen, werden iets ouder en de vraag bleef knagen: ‘Blijft die droom van een eigen bedrijf voor altijd een droom?’. Het antwoord was nee.

We zijn op het idee van gepersonaliseerde melamine bordjes gekomen toen onze eigen kinderen elke maaltijd om t hardst riepen om hun favoriete bordje. Wiens beurt was het om er van te mogen eten? We merkten dat alles met een eigen naam erop verzekerd was van succes. Zo gingen wij op zoek naar leuke kinderbordjes met een eigen naam, gemaakt van melamine en vaatwasser bestendig (wel zo praktisch!).

Maar waar koop je zoiets? Nergens zo bleek, en zo besloten we zelf dit concept in de markt te zetten. Gaandeweg bleek dat er zoveel mogelijkheden waren. Bordjes met een foto, met een tekening, geboortebordjes, verjaardagsbordjes, bordjes voor de feestdagen, bordjes met een lief gedichtje, bordjes ter ere van een huwelijk, bordjes met de naam van jouw boot of vakantiehuisje, maar bovenal: bordjes voor elke dag, om het leven net even iets leuker te maken!

Uniek in Nederland, met de mooiste designs om uit te kiezen en de mogelijkheid eindeloos zelf te creëren. Zo bieden wij iets voor iedereen, voor klein en groot!

WINNEN!bord1
Wij mogen 2 personen blij maken met zo’n leuk Vaderdag bordje. Laat hieronder weten, waarom jouw papa de leukste is en vergeet niet je voor- en achternaam + een geldig mailadres te vermelden.
Deze actie is inmiddels afgelopen

 

7 thoughts on “KijkMijne – een speciaal bordje voor Vaderdag!

  1. Papa in ons gezin is vandaag weer voor een weekje werk naar New York, en dan is hij ook nog jarig. De kindjes vinden het maar niets….hoe kan je nu jarig zijn als je helemaal alleen in een hotal zit. Het zou een geweldige verrassing zijn als we zo’n mooi bordje mogen maken dan kan dat elke keer mee in de koffer en is papa niet zo alleen in het hotel. Dan kan hij eten van zijn eigen, door ons gemaakte bordje.

  2. Omdat ik onbeperkt op papa mag springen, hij me in de lucht blijft gooien, mij een vliegtuig laat zijn en ik altijd op zijn nek mag zitten als mijn beentjes moe zijn -Fabian-

  3. Omdat mijn papa er onvoorwaardelijk is voor mijn vaderloze zoon. Zo komt hij niets te kort aan liefde en aandacht.

  4. Heeft iedereen niet de liefste papa?! Mijn schoonzoon verdient in elk geval zo’n prachtig bordje, omdat hij er onvoorwaardelijk voor mijn kleinkinderen is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.