SAMSUNG CAMERA PICTURES40 x Spaans – Heerlijk authentieke recepten, van tapas tot toetje, eenvoudig en snel te bereiden. Kopt het boek welke ik van Busmus ontvangen heb. Nu zult u zich vast en zeker afvragen wie Busmus is. Wel… Daar kom ik later op terug.

Mijn vriend kan ontzettend lekker koken maar we gaan ook graag uit eten. Aangezien ik vegetarisch ben en niet zo culinair ben opgevoed lust ik eigenlijk heel veel niet, althans dat dacht ik! Maar een restaurant uit het buitenland waarvan ik niet weet hoe het gaat bevallen, sla ik het liefst over. Mijn vriend zou daar graag verandering in zien en dus gaan wij de uitdaging aan. Mijn vriend slooft zich uit in de keuken en wellicht kunnen we daarna eens naar een Spaans restaurant… En de kinderen, die volgen vanzelf en zullen daarna niet beter weten.

Het boek “40x Spaans” is spaans_1een kookboek met 40 Spaanse recepten, zoals de omschrijving al deed vermoeden. Het kookboek staat vol goed uitziende producten waarbij ook een heel deel vegetarisch is. Tot mijn eigen verbazing ziet er heel veel zelfs in mijn ogen erg aantrekkelijk uit en dus heb ik hiermee een goede reden gevonden om vriendlief in de keuken te droppen terwijl ik eerst alle ingrediënten gescoord heb op de weekmarkt.

Nu terugkomend op de vraag: Wie of wat is Busmus? Busmus is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in brievenbuspost. Zo hoeft u niet meer thuis te blijven. Tevens is de website uitermate geschikt om de artikelen als kado te laten versturen. Bijvoorbeeld een verjaardag waar u niet bij kan zijn maar toch graag iets wilt geven. En om het dan allemaal nog wat leuker en makkelijker te maken (zo is er ook geen smoes meer om “te laat” te zijn) kunt u de kado’s inplannen.

logoHandig op de website zijn de categorieën bovenin. Niet alleen is er keuze tussen mannen/vrouwen en kinderkado’s ook kunnen de producten per prijscategorie gerangschikt worden. Zo kunt u ook controle houden op uw uitgaven.

Is de interesse gewekt? Kijk dan snel op de website van Busmus

Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.