collage-2015-05-28Lunchboxen zijn er in vele soorten en maten. Er zijn ook al een aantal broodtrommels voor kinderen de website gepasseerd en daarom is het nu tijd voor: (tromgeroffel) een lunchbox LARGE!

En large is hij ook! Toen ik de bestelling deed dacht ik aan een trommeltje met vakjes en een passend geheel in de tas. Schijn bedriegt! Passen in de tas van de kleuter doet het niet. En toch valt hij niet tegen! Hoe dat kan? Hij heeft veel praktische kanten waardoor hij ideaal in gebruik is.
In het midden van de lunchbox zit een gedeelte voor het brood, ook zit er een roostertje in zodat bijvoorbeeld de de pindakaas van de onderste boterham niet tegen de bovenste boterham met pasta aan kan komen. Uiteraard moet je er niet mee gaan schudden en gek doen, maar da’s logisch. Dan heb je aan de rechterkant een vakje waarin een schotje zit, deze kun je er ook uithalen zodat de twee kleine vakjes een geheel vormen. En aan de linkerkant zitten twee lekvrije bakjes waar je kwark, yoghurt

SAMSUNG CAMERA PICTURES

of iets anders in kunt bewaren. Maar deze bakjes kun je ook met hetzelfde gemak thuis laten en het vakjes als extra vakje gebruiken voor een pakje drinken. In totaal zijn er 3 klepjes waarmee de trommel onafhankelijk van elkaar geopend kunnen worden. Zo kun je de gehele dag op je werk of school door komen.

De trommel is niet alleen handig voor kinderen of volwassenen. Ook is hij uitermate geschikt voor de baby. Zoals eerder omschreven gaan we uit van 5 vakjes in de trommel. Stel je gaat met een baby op pad dan stop je in het grote vak 1 een boterham voor jezelf (of 2). in de twee kleine vakjes stukjes koek (iets voor jezelf en SAMSUNG CAMERA PICTURESiets voor de kleine) En in de bakjes een fruithapje of yoghurt (ook voor jezelf of de kleine). Zo kunnen jullie beiden voorzien van genoeg eten een hele poos op pad.

De lunchbox is BPA vrij en magnetron en vaatwasmachine bestendig. Het heeft een afmeting van ongeveer 31x16x8cm. En zijn in de kleuren blauwgroenpaarsdoorzichtig / wit en roze te bestellen. Mocht je de lunchboxen toch iets te groot vinden dan zijn er ook kleinere lunchboxen verkrijgbaar het gehele assortiment kunt u hier vinden.

/Miranda Young

2 thoughts on “Lunchbox Smash Nude Food Movers Rubbish Free large

 1. Zouden deze echt zo geweldig zijn?
  Ik heb al zoveel lunchboxes gehad,
  keer op keer dat ik hey dit is m.
  Maar helaas…..

  Te snel stuk, versleten, gescheurd etc.
  En dan was ik ze ook nog eens met de hand af!

  Weet je ik zou wel eens een lunchbox willen testen (:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.