hand3 Mijntienjarige zoon slaat vaker een koekje over met de vraag of hij uit het blik een chocolaatje mag pakken. Na een paar weken was de trommel dan ook echt leeg. Alle sint en kerst chocolade is sinds vandaag ook officieel op! Drama in grote mate dus tijd om nieuwe chocolade te halen. En niet zomaar chocolade maar je raad het vast en zeker al.

Een paar maanden geleden schreef ik over de heerlijke chocolade van Hands off my Chocolate (lees hier de review terug). Intussen wordt het merk steeds bekender. Dat is niet voor niets zo want de chocolade is zo lekker dat je je vingers erbij af likt. En geloof me dat daarna die reep in de winkel toch echt in de kar of het mandje terecht komt!

Afijn, op mijn verlanglijstje staat dan ook helemaal bovenaan: Chocolade – melk. De favoriet van mij en mijn zoon. Een heerlijke smeuïge smaak. Vol maar niet te overheersend.PastedGraphic-1PastedGraphic-1

Aangezien we vinden dat iedereen deze heerlijke chocolade moet proeven gaan we uitdelen.

En daarom mogen wij 3 personen blij maken met 1 Seriously Dark repen! De seriously Dark reep bevat maar 11% suiker en is lekker smeuïg en niet bitter.unnamed

Laat in een reactie, voorzien van je naam en email adres, je ervaring achter van Hands off my Chocolate

Deze actie is inmiddels afgelopen!

/Miranda Young

40 thoughts on “Hands off my Chocolate + winactie

 1. Ik heb ze nog nooit geproefd en begin nu toch wel echt nieuwsgierig te worden. Lees steeds vaker een berichtje over Hands off chocolade! En dan ook nog een winactie met Dark. Normaal mijn favoriete smaak!

 2. Ik heb dr nog geen ervaring mee, maar moet zo ie zo uitkijken met suiker.
  Dus voor mij een hele mooie kans om m dan ook eens uit te proberen.
  Aangezien ik suiker heb, alleen nu aan t afbouwen zijn met medicijnen.
  Het gaat dus de goede kant op, hopelijk zo goed dat ik stoppen kan.
  Dat is toch wel een chocolaatje waard!

 3. Geen ervaring met deze chocolade. Ook nog niet tegengekomen in de supermarkt. (Ik kom ook niet in de “goede supermarkten” denk ik wat dat betreft.) Maar ik ben zeer benieuwd.

 4. Jullie maken mij nu wel erg nieuwsgierig naar deze repen, tot nu toe had ik er nog nooit van gehoord of er iets van gezien. Maar na het lezen van de reviews, ben ik helemaal om, en zou er gauw op zoek gaan in de winkel. Het spreekt mij nogal aan dat er zo weinig suiker inzit en de smaak er toch nog erg lekker bij blijft. deze heerlijke smeuïge chocolade zou ik maar wat graag willen proeven.

 5. Ik ben bekend met hands off doordat er ooit een geld terug actie mee was.
  Ik heb toen melting milk en white meets milk gekocht en geproefd, erg lekker.
  Naar de seriously Dark ben ik ook wel benieuwd.

 6. IK EET STEEDS LIEVER DONKERE CHOCOLADE EN ZOU DUS DEZE EENS HEEL GRAAG PROEVEN, want ben niet echt een zoetemondje

 7. Ik ken deze chocolade niet. Ben wel erg benieuwd hoe deze smaakt. Ik probeer zo min mogelijk produkten met toegevoegde suikers te eten, maar als ik dan een keer wil zondigen, lijkt dit me een geschikt alternatief. Eens kijken waar ik dit kan kopen, maar eerst maar eens proeven! 😉

 8. Ik heb deze voor het eerst geproefd en aangeschaft op de huishoudbeurs. Daarna korte tijd alleen nog dit merk gekocht, maar nu toch weer over op andere merken o.a. Tony’s. Waarom weet ik eigenlijk niet zo goed, haha, want het is wel erg lekkere chocolade. De vorm vind ik grappig, maar niet altijd even handig, maar dat vind ik die van Tony’s ook niet. Ik heb overigens nog niet alle varianten geprobeerd en zou dus best zo’n Seriously Dark reep willen winnen! Wie weet ben ik dan weer geheel overtuigd en komt er hier voorlopig alleen maar weer Hands Off in huis 😉

 9. Ik zou héél graag kennismaken met deze chocolade! Ben al langer op zoek naar chocolade met minder suiker maar die wél lekker is! Dit zou écht een uitkomst zijn om tóch af en toe wat te kunnen ‘snoepen’! Mijn zoon is ook verzot op chocolade; eet het het liefst de hele dag door! Dus als het enigszins met wat minder suiker kan, dan gráág! Wij houden ons van harte aanbevolen voor zo’n héérlijke reep! 😀

 10. Erg lekker! Eigenlijk ben ik helemaal niet dol van chocolade, maar deze bittere smaak geeft het een heerlijke smaak!

 11. deze chocolade is echt lekker, ik eet zo veel mogelijk suikervrij, maar voor deze reep zet ik alle bezwaren even opzij. Die 11 % moet echt wel kunnen.

 12. Met mijn lieve nichtje zou ik een Hands Off Seriously Dark reep eerlijk willen delen
  omdat wij graag samen spelen.
  Wij zijn allebei gek op Hands Off pure chocolade en kunnen daar echt van smullen.
  Deze prijs zou dus echt onze wens vervullen!

 13. Hands Off my chocolate puur! Dat lijkt me wel wat… past prima in mijn dieet! Chocola is inmiddels niet meer mijn eerste levensbehoefte, maar wel erg lekker!

 14. Hands off my Chocolate is de allerlekkerste chocolade die ik ken,
  waarmee ik mijzelf zo nu en dan eens uitgebreid verwen!
  En als ik dan ga smullen, dan doe ik dat non stop:
  met dit merk chocolade lik ik niet alleen m’n vingers af,
  maar eet ze haast helemaal OP!

 15. Deze chocolade maakt zijn naam inderdaad waar: hands off MY chocolate! Helaas werkt dat bij mij thuis niet en moet ik het altijd verstoppen 🙂 Deze smaak zou alleen voor mij zijn, mocht ik winnen!

 16. Ik heb in een chocoladefabriek gewerkt, ben dus echt een chocoladeliefhebber.
  Maar deze ken ik nog niet, zou ik deze dan ook tot mn favorieten kunnen toevoegen???
  Lijkt me heerlijk om te proberen (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.