hand3België is wereldwijd bekend om zijn pralines. De bonbons zoals wij ze in Nederland noemen zijn in 1912 uitgevonden door de bakkers van Neuhaus. Niet alleen praline’s zijn bekend, denk maar eens aan hagelslag, chocoladetablet voor op brood, koekjes met chocolade, ijsjes, chocolade reep, en chocoladesnoepjes. Wilt u de wereld van chocolade induiken dan staat op Wikipedia een pagina vol met allerlei leuke feitjes, weetjes en nog veel meer informatie.

hand2Hands Off… My Chocolate is een Nederlands merk met echte Belgische kwaliteitschocolade. En dat proef je! Elke hap smelt in je mond en kun je bij wegdromen. Niet alleen ik (vrouw-chocolade / chocolade-vrouw) maar ook de kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Het is voor ons dan ook erg “vervelend” om deze klus te moeten klaren en de chocolade voor te proeven. Een mooi blik met daarin 5 tabletten staan op tafel. We maken de repen open en breken de stukjes door midden zodat de rondjes in het blik liggen. De kinderen vinden de chocolade heerlijk. Mijn favoriet is de White meets Milk. Het is een unieke smaaksensatie door de combinatie van witte- en melkchocolade. En dat in één reep! (ongeveer 30%). De andere smaken zijn ook lekker je hebt nog de: Melting Milk door de zeer fijne samenstelling van deze chocolade, met heerlijke cacoa smaak, smelt deze perfect in je mond (ongeveer 33%). Milk meets Dark het beste van beide werelden. Krachtige cacao, en nog steeds heerlijk romig dankzij de unieke combinatie van melk en pure chocolade (ongeveer 40%). Friendly Dark De fijnste pure chocolade van allemaal. Soepel, vriendelijk en absoluut niet bitter (ongeveer 50%) en de laatste Double Dark de krachtigste 70% puur genieten. Maar toch mild genoeg om naar te verlangen (ongeveer 70%).

Hands Off My Chocolate is te koop bij o.a.  AH, Deen supermarkten, Makro, Sligro, See Buy Fly (Schiphol), Personal gifts en Pathé.

/Miranda Young

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.