fab1Toen onze blogredacteur mij vroeg eens een kijkje te nemen bij Fabs World, viel ik even stil. Wat een mooie site en wat een goed samengestelde collectie, de warmte straalt met de volle 100% van mijn beeldscherm af. Waar zal ik eens beginnen?

De basis van de ontwerpen voor de kinderkamers worden opgepikt uit huidige interieurtrends met 100% toewijding. De produkten die Fabs World kleinschalig laat maken in Vietnam of Thailand worden 100% eerlijk gemaakt. Deze unieke produkten worden met aandacht handgewerkt geproduceerd en zullen hun warmte voor de volle 100% uitstralen naar de baby’s waar ze voor bedoeld zijn. Er wordt getracht alle bruikbare materialen voor 100% te recyclen, dat heb ik ervaren met de verzenddoos . Tenslotte wordt er aan het einde van de lijn ook nog eens een deel van de omzet afgedragen aan Stichting Kika, om kinderen met kanker beter te kunnen behandelen. 100% okay dus.

fab2De collectie van Fabs World bestaat uit 13 kleurlijnen, met elk een prachtige naam als ‘Wolkenfeest’ of ‘Sterrenstraal’, die ieder bestaan uit ongeveer 20 items. Zo kan je als (toekomstig) ouder het thema uitkiezen dat je aanspreekt en dan de kinderkamer inrichten als een eenheid, een matching setje van bijvoorbeeld waskussenhoes, ledikantdeken naar zelfs tutlapje en commodetasje. Dat kiezen van de kleurlijn naar voorkeur zal nog het moeilijkste zijn, want alle thema’s zijn prachtig vormgegeven. Als moeder van drie dochters trekt ‘Droomwereld’ direct mijn aandacht: lief maar niet te zoet. Ook was ik verheugd kennis te nemen van de kleur zwart in de babykamer, heel chique ogend ‘Maneschijn’ maar toch lekker fris met wit en het gebruik van de stip of bloemen.

Fabs World wilde ons ook hun 100% warmte laten ervaren en stuurde ons binnen de kleurlijn ‘Strandfeest’ hun knuffelmuis en tuttelmuis. Dat wasfab3 geen muizenplaag, ze werden direct opgenomen als huisdier en zelfs bedgenoot. De knuffelmuis rinkelt een zacht geruststellend belletje en zal met zijn 25 centimeter niet snel verdrinken tussen de andere knuffels. Met de badstof tuttelmuis kan onze peuter lekker tutten en langs haar oren zal ze misschien een briesje opvangen. De beide dieren voelen erg stevig aan. Daar bedoel ik mee dat ze tegen een portie peuterliefde kunnen. ‘Strandfeest’ kenmerkt zich door het gebruik van de kleuren van de zee, het zand, de wolken en dan afgezet met het feestelijke rood. Ik kon de warmte voelen maar ook het kwalitatief hoogstaande zien. Met de fabelachtige collectie van Fabs World zult u zeker hoge ogen gooien bij de kraamvisite en kunt u met een gerust hart aan uw kindje toevertrouwen.

De collectie van Fabs World wordt momenteel verkocht in meer dan 100 winkels in Nederland, Belgie maar ook verder uit de buurt in Curacao en Hong Kong. Laat u eens verwelkomen tot Fabs World!

/Lmcmr

(Visited 95 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.