Niemand kan er meer omheen. De impact van het Coronavirus is groot. Veel mensen gaan de deur niet meer uit en werken nu vanuit huis. Ook Alleeninkt.nl in Coevorden merkt de impact van de maatregelen die zijn getroffen door de regering.

De aanvraag naar printers is gestegen nu mensen thuiszitten. De voorraad slinkt en mensen zitten thuis zonder dat ze kunnen printen. Nick van Klinken en Daniël Keute hebben daarom een oplossing bedacht: “Op onze locatie hebben wij voldoende printers staan om mensen te helpen. We kunnen geen duizend printers versturen maar wel duizenden printjes maken en deze per post versturen. Natuurlijk binnen de grenzen en mogelijkheden die er zijn.”

Alleeninkt.nl vindt het belangrijk om haar steentje bij te dragen aan dit maatschappelijke probleem. Daarom wordt deze printservice voor het afdrukken van documenten gratis aangeboden. Dit kunnen dringende zaken zijn voor officiële instanties, maar ook een kleurplaat voor de kinderen is van harte welkom.

Stuur eenvoudig een mailtje naar [email protected] en voeg het document toe als bijlage. Laat ook de volgende gegevens achter:

Onderwerp van de mail: Printservice

  • Afleveradres
  • Kleur of zwart-wit
  • Hoe vaak het document geprint moet worden
  • Graag in PDF bestand

Vergeet het document niet als bijlage toe te voegen

Privacy: Met alle documenten en gegevens wordt discreet omgegaan. Niets wordt nader bekeken of gelezen.

Wie gebruik maakt van deze service wordt gevraagd om een vrije donatie te doen aan het Rode Kruis. Het Rode Kruis heeft onze steun in deze periode hard nodig. Een ander goed doel kan natuurlijk ook. Just Pay it forward.

Meer informatie vind je hier.

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.