Zijn je kinderen thuis in verband met het Corona-virus en ben jij op zoek naar educatief materiaal voor thuis? Dan ben je bij Hubelino aan het goede adres. De Hubelino-knikkerbaan wordt op de basisschool veel gebruikt voor o.a. techniekonderwijs. Het is de enige knikkerbaan van hoge kwaliteit die 100% aansluit op de bouwstenen van Duplo. Daarnaast heeft Hubelino diverse Educatieve sets en denkspellen in het assortiment! Ideaal materiaal dat niet alleen leerzaam is, maar ook nog eens voor veel speelplezier zorgt!

Knikkerbaan van Hubelino

Met onze knikkerbaan-producten bevorderen kinderen hun ruimtelijk inzicht en raken ze vertrouwd met de eerste beginselen van de natuurkunde, zoals zwaartekracht en versnelling. Vanwege verschillende moeilijkheidsniveaus is het bouwen van de knikkerbaan een avontuur voor jong en oud. Een knikkerbaan bouwen is niet alleen leuk, het leert kinderen ook om de bouwinstructies op te volgen, het stimuleert hun werkgeheugen en verbetert hun analystisch denkvermogen.

Hubelino is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, is 100% compatibel met Duplo en in Duitsland vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitseisen!

Meer informatie vind je hier.

Hubelino Pi

Het Hubelino pi knikkerbaan systeem combineert gewaagde natuurkundige trucs met creatief bouwplezier. De fascinatie voor het bouwen van lastige knikkerbanen wordt alleen bekroond door de snelle en actievolle trucs en stunts van de stalen knikker.
En het beste van alles: Hubelino pi kan worden gecombineerd met bouwstenen, figuren en themawerelden LEGO, omdat Hubelino Pi volledig compatibel is met dit gangbare plug-in systeem. Leeftijdsadvies vanaf 8 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Denkspellen van Hubelino

Het assortiment van Hubelino bevat 4 verschillende denkspellen. Oude, bekende klassiekers die in een nieuw, fris jasje zijn gestoken.
  • Schapen Kapen is een spel gebaseerd op het bekende Zeeslagje.
  • Kleurendomino bevat een variant van domino en van vier-op-een-rij.
  • Tangram is een bekend oud Aziatisch spel die zijn weg vond naar ons assortiment.
  • En dan is er nog onze kleurrijke Sudoku, een leuk puzzelspel, maar dan zonder nummers.

De denkspellen zijn uitdagend en leerzaam. 100% compatibel met Duplo en geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 4.

Meer informatie vind je hier.

Educatieve sets

Hubelino kent ook een drie tal educatieve sets:

  • Leren tellen
  • Leren rekenen
  • Woorden leren

Deze sets zijn ideaal voor kinderen van groep 1, 2 en 3.
Net als de andere Hubelino-producten laten onze educatieve sets kinderen toe om hun eigen taken en spelvarianten te ontwikkelen. Daardoor is dit materiaal veelzijdig in gebruik. En net als alle andere Hubelino-producten; 100% compatibel met Duplo en Made in Germany volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Meer informatie vind je hier.

Bouwinstructies

Op website Hubelino.nl zijn veel bouwinstructies te downloaden van de meest schitterende knikkerbanen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.