Strong Babies is een initiatief van Fonds Gezond Geboren, welke de ambitie heeft om binnen 10 jaar het percentage vroeggeboorte met 30% terugbrengen. Dat betekent duizenden baby’s die de een gezonde start van hun leven mogen ervaren. 10% van de geboortes loopt namelijk niet als gepland en maar liefst 34.000 ouders krijgen jaarlijks te maken, met een slechte start van hun baby.

Dagelijks overlijden 2 baby’s door vroeggeboorte en 10 baby’s per dag ondervinden blijvende gevolgen gedurende hun leven, variërend van gedragsproblemen tot lichamelijke beperkingen. Om hun ambitie na te streven is Strong Babies een samenwerking aangegaan met Lot of Happiness; het beste lot voor baby’s die veel te vroeg worden geboren.

Lot of Happiness

Lot of Happiness is de jongste goede doelen loterij van Nederland waarbij het doel is meer genezing, stabiliteit en kansen voor alle kinderen in Nederland en daarbuiten. Je kiest zelf voor welk goede doel je wilt spelen. Dit is uniek want dat kan bij geen enkele andere Nederlandse loterij. Jij bepaalt dus waar jouw bijdrage heen gaat!

Doe je mee voor Strong Babies dan gaat 50% van je inleg direct naar het verbeteren van de geboortezorg!

Met jouw bijdrage maak je het verschil:

  • Investeer in onderzoeken ter voorkoming van vroeggeboorte.
  • Draag bij aan de  ontwikkeling van een super couveuse voor een hogere overlevingskans van prematuren.
  • Zorg voor een goede start van pasgeboren baby’s en een gezonde toekomst.

Met een hoge winkans van ongeveer 1 op 5 per lot, maak je iedere trekking grote kans op duizenden en duizenden prijzen uit onze grote prijzenberg. Unieke cadeau’s van top merken, gave belevenissen en hoge geldbedragen zijn maandelijks te winnen.

Naast de maandelijkse trekking, zijn er 4 Grote Goede Doelen trekkingen, met extra prijzen! Deze zijn in maart, juni, september en december op de 4e maandag van de maand. Deelnemers krijgen automatisch bericht wanneer ze hebben gewonnen. De gewonnen prijzen worden automatisch overgemaakt of toegestuurd. Lekker makkelijk.

Een lot bestaat uit 2 letters en 6 cijfers. Iedere deelnemer heeft een vast(e) lotnummer(s) voor alle trekkingen. Zo weet je altijd met welke getallen je lot nummer je mee speelt en heb je bij iedere trekking weer een win kans van ongeveer 1 op 5.

Kosten?

Strong Babies een van de 4 goede doelen die je via de Lot of Happiness loterij gemakkelijk kunt steunen. Een deelname lot kost €12,50 per trekking. Je speelt mee zolang jij er blij van wordt. Er is elke maand een trekking en 4x per jaar is er een extra trekking met extra veel cadeau’s en hoge geldprijzen.

Je maakt dus 16x per jaar kans op superprijzen én je helpt mee aan een betere zorg rondom de geboorte in de toekomst. 100% win-win. Meld je aan via deze link en ontvang de 3e trekking gratis! Speel bewust 18+

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.