Voertuig bus’s Werelds meest bekende en behulpzame postbode Pieter Post heeft een geweldig idee. Hij vindt dat zieke kinderen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken door hen een hoop leuke tekeningen en opbeurende brieven te bezorgen. Op dinsdagmiddag 19 mei bezorgt Pieter Post hoogstpersoonlijk alle post bij de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht, samen met Pieter Post speelgoed en een prachtige taart. Wie helpt mee en zorgt ervoor dat Pieter deze middag met volle postzakken bij de kinderen aanklopt?

Logo PP kleinPieter Post is de altijd vrolijke postbode uit de gelijknamige TV-serie, die met plezier de post rondbrengt in het dorpje Groenbeek. Hij heeft een groot hart en staat altijd klaar om zijn vrienden, familie en buurtbewoners een handje te helpen. Ook kinderen die in het ziekenhuis liggen, wil Pieter graag opvrolijken, door hen een enorme berg leuke post te bezorgen. Hij roept alle kinderen in Nederland dan ook op om een mooie tekening te maken of een leuke brief of kaart te schrijven, die hij bij de kinderen kan bezorgen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ook heeft Pieter een kleurplaat gemaakt die kinderen kunnen inkleuren en opsturen. Het wordt een feestelijke middag, want naast postzakken vol post neemt Pieter ook zijn gloednieuwe speelgoed mee en een vrolijke Pieter Post taart, waar de kinderen van zullen smullen. pp_pose_01

Wie helpt er mee om de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis een onvergetelijke middag en een lach op het gezicht te bezorgen? Stuur de kleurplaat of je tekening, kaart of brief naar onderstaand adres en help andere kinderen om Voertuig hun ziekte voor even te vergeten. Inzenden kan tot en met 15 mei a.s.

Pieter Post kleurplaat

Pieter Post
Vlijtseweg 89-91
7317 AE Apeldoorn

Veel plezier!
/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.