Ieder jaar op 9 september vieren we de ‘Nationale Dag van de Geboorte’. Op deze dag vieren we dat de meeste kinderen gelukkig gezond ter wereld komen, maar we staan er ook bij stil dat dit niet vanzelfsprekend is. Ongeveer 10% van alle geboortes in Nederland eindigt niet op een roze wolk. Vroeggeboorte is hiervan de grootste oorzaak. Met deze Dag van de Geboorte vraagt Strong Babies aandacht voor hun doel: 9 maanden lang gezond in de buik voor alle baby’s van Nederland!

Dagelijks overlijden 2 baby’s door vroeggeboorte en 10 baby’s per dag ondervinden blijvende gevolgen gedurende hun leven, variërend van gedragsproblemen tot lichamelijke beperkingen. Om hun ambitie na te streven is Strong Babies een samenwerking aangegaan met Lot of Happiness; het beste lot voor baby’s die veel te vroeg worden geboren.

Lot of Happiness

Lot of Happiness is de jongste goede doelen loterij van Nederland waarbij het doel is meer genezing, stabiliteit en kansen voor alle kinderen in Nederland en daarbuiten. Je kiest zelf voor welk goede doel je wilt spelen. Dit is uniek want dat kan bij geen enkele andere Nederlandse loterij. Jij bepaalt dus waar jouw bijdrage heen gaat!

Vier jij de Nationale Dag van de Geboorte mee?

Vandaag krijg jij de kans om 1 miljoen te winnen en baby’s in Nederland een gezonde start te geven. Hoe? Schrijf je in via deze link en speel geheel gratis mee met Lot of Happiness op 28 september. ALLEEN VANDAAG GELDIG uiteraard.

Door mee te spelen: 

  • Investeer je in onderzoeken en stop babysterfte door vroeggeboorte.
  • Draag je bij aan een hogere overlevingskans, ambitie is de couveuse van de toekomst.
  • Zorg je voor een gezonde toekomst van elke pasgeboren baby.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.