Op zaterdag 22 april 2017 vindt het meest bijzondere wandelevenement van Nederland plaats: de Rode Loper. De Rode Loper wordt voor je uitgerold en je wordt dus als een heuse VIP onthaald. Doel van dit evenement is het ophalen van geld voor de draagbare kunstnier.

In mijn mailbox ontving ik bericht van Yvonne Kaal, management assistent bij de Nierstichting. Zij vroeg mij om dit bericht te delen, zodat er een grote opkomst zal zijn tijdens dit leuke (en ook voor kinderen zeer geschikte) evenement. Omdat wij bij KiDDoWz goede doelen een warm hart toedragen, delen we dit uiteraard graag!

Afstanden
Samen met het Goois Natuur Reservaat worden er drie wandelrouters uitgezet van 5, 10 en 20 km. De 5-km-route is ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Aanmelden kan op Doe mee. Per e-mail ontvang je een paar dagen voor de start een startbewijs; dat geeft je (team) toegang tot de startlocatie.

Locatie & tijd
De start en finish zijn op 22 april 2017 in de Grote Kerk van Naarden-Vesting. Adres: Marktstraat 13, 1411 CX Naarden. De kerk is geopend vanaf 9.30 uur. De finish sluit om 16.30 uur en de kerk om 17.00 uur.

Vervoer en parkeren
Reis je met de auto? Parkeren is gratis, en kan in de Vesting, bij Bastion Nieuw-Molen en de Abri (100 m buiten de Vesting). Reis je met openbaar vervoer? Er rijden pendelbussen vanaf treinstation Naarden-Bussum naar de Grote Kerk in Naarden. Na afloop rijden die weer terug.

Sponsorwerving
Er wordt geld opgehaald voor de draagbare kunstnier. De ontwikkeling is al ver, maar we zijn er nog niet. Daarom krijgt elke deelnemer aan de Rode Loper een eigen actiepagina, waarmee je makkelijk en veilig geld kunt inzamelen. Roep vrienden, familie, buren, kennissen en collega’s op om jouw wandelprestatie te sponsoren. Kijk hoe je dat op een leuke manier doet, op Tips.

Kosten
Meedoen aan de Rode Loper kost €19,50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar lopen gratis mee, maar meld hen wel aan!

Programma
Het programma is nog even geheim! Ruim voor aanvang lees je er meer over.

Eten en drinken
Voor de start, onderweg en na de finish zorgt de organisatie voor een hapje en een drankje. Broodjes en (meer) versnaperingen en drankjes zijn te koop in en nabij de Grote Kerk.

Kleding
Draag kleding waarin je comfortabel wandelt, en stem die af op het weer. Een deel van de 10 en 20 km route gaat over onverharde (zand)paden, dus trek schoenen aan die daarvoor geschikt zijn.

Rood is dé kleur van de Rode Loper. Kom daarom in rode kleding. De mooiste outfit wordt beloond!

Organisatie
De Nierstichting en NVN organiseren samen de Rode Loper 2017. Evenementenorganisatie I Care Producties verzorgt de praktische uitvoering.

Wil je helpen met de organisatie? Graag! Meld je aan als vrijwilliger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.