Claesen’s gaat met stichting Het Vergeten Kind een mooie samenwerking aan om kinderen in Nederland die niet thuis kunnen opgroeien steun te bieden.

Claesen’s draagt Het Vergeten Kind een warm hart toe en wil graag een steentje bijdragen door een ontwerp wedstrijd op te zetten. De bedoeling van deze actie is om alle deelnemers tussen 6 en 14 jaar hun beste Claesen’s print te laten tekenen en te posten op Facebook. De mooiste print wordt uitgekozen door het Claesen’s team en zal ook daadwerkelijk op collectie items geproduceerd worden. Van de opbrengst van de verkoop van deze items zal 50% gedoneerd worden aan stichting Het Vergeten Kind.

Het Vergeten Kind is een stichting die zich inzet voor kinderen die door onveilige situaties niet meer thuis kunnen wonen. In Nederland leven zeker tienduizenden kinderen die niet kunnen genieten van een zorgeloos leven. Het doel van de stichting is het bieden zorg, een veilige leefomgeving en de juiste begeleiding zodat het welzijn van deze vergeten kinderen verbetert. Voor meer info: www.hetvergetenkind.nl

Claesen’s is een OEKO-TEX® gecertificeerd merk van Nederlandse bodem met een uitgebreide superkwaliteit kidscollectie van ondergoed, pyjama’s en funwear met typische Claesen’s prints, een seniorcollectie en binnenkort een collectie voor de allerkleinsten.

 

Een gedachte over “Claesen’s zet zich in voor Het Vergeten Kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.