Alle ouders zullen het er over eens zijn: voor je kindje is alleen het beste goed genoeg. En dat geldt helemaal als het om eten gaat. Toch heeft niet iedereen altijd even veel tijd om de keuken in te kruipen. Of ben je misschien geen kookwonder? Geen nood, je hoeft echt niet direct naar potjes te grijpen. SPRUIT bezorgt door heel Nederland de allerlekkerste en de meest verse baby- en peutermaaltijden aan huis.

Ouders zijn zich steeds meer bewust van het belang van vers, gezond en gebalanceerd eten voor hun kinderen, maar beschikken over onvoldoende tijd om een voedzame en gezonde maaltijd te bereiden. Daarnaast speelt het gebrek aan kennis en inspiratie omtrent voeding van hun opgroeiende kind een belangrijke rol. Hierdoor kiezen ouders kiezen regelmatig voor verkeerde voeding voor hun kinderen. Dit terwijl baby’s en peuters behoefte hebben aan specifieke voedingsstoffen en hun smaak- en eetgewoonten worden ontwikkeld in de eerste 1000 dagen na hun geboorte…

Écht vers
De maaltijden van SPRUIT zijn vers en samengesteld uit, voor zover mogelijk, biologische seizoensproducten. De maaltijden bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Het maandelijks wisselende menu van 9, 14 of 18 maaltijden is gericht op smaakontwikkeling en beschikt over de juiste voedingsstoffen voor elk van de volgende leeftijdscategorieën: 4-8 maanden, 8-12 maanden en vanaf 12 maanden. Direct na de bereiding worden de maaltijden diepgevroren, uiteraard zonder het gebruik van conserveringsmiddelen. Zo is er maximaal vitaminebehoud en blijven smaken en voedingswaarden op het állerhoogste niveau. Letterlijk verser dan vers dus.

Win win
Het is in ieder opzicht een win-winsituatie als je kiest voor SPRUIT. Je kindje krijgt niet alleen gegarandeerd de gezondste hapjes binnen; jij houdt ook nog eens volop tijd over voor oh zo belangrijke en waardevolle quality-time met het gezin. En ook op de lange termijn biedt SPRUIT voordelen. Jouw kindje eet later moeiteloos mee met de rest van het gezin, wedden?

Over SPRUIT
Het concept is bedacht en ontwikkeld in Amsterdam door Douwe Tinga, Iris Meijlink en Thera van Heuveln en is het resultaat van ‘mommy’s desire’ voor het allerbeste voor jouw kind. Er moesten toch meer ouders zijn die dagelijks vers willen koken voor hun kind, maar daar geen tijd en inspiratie voor hebben? SPRUIT levert vanaf april 2017 maandelijks baby- en peutermaaltijden door heel Nederland. Je kunt ervoor kiezen om SPRUIT eenmalig te bestellen of je gaat voor maandelijks gemak. Uiteraard is SPRUIT flexibel en je kunt je levring altijd pauzeren of stoppen. SPRUIT is ook ideaal om cadeau te geven, denk bijvoorbeeld aan een kraamcadeau.

Voor verkoopinformatie
SPRUIT | www.eetspruit.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.