Okay, als je vandaag naar buiten hebt gekeken, kun je bijna niet geloven dat het ooit nog zomer gaat worden. Hier in het Gooi is het misschien over de hele dag 20 minuten droog geweest, best wel deprimerend! Toch wordt het uiteindelijk mooi weer (en dan kunnen we weer zeuren dat het te warm is). Hoe heerlijk zou het zijn om je zomervakantie door te brengen in een mooie hangmat of hangstoel van Tropilex?!

Wat mij meteen opvalt is de kleur-explosie die je tegemoet komt, zodra je de webshop bezoekt! Ik krijg echt nog meer zin in de zomer…en het kan dus allemaal niet snel genoeg gaan voor mij. Leuk om te weten is dat er uitsluitend hangmatten en hangstoelen die fair trade en/of ecologisch geproduceerd zijn worden verkocht. Dat zorgt er toch zeker voor dat je nóg relaxter in je hangmat ligt (of in je hangstoel zit).

Ik kwam  trouwens ook nog ontzettend leuke baby- en kinderhangmatten tegen. Bij Tropilex denken ze dus ook aan de kleintjes! Het wiegen van de baby-hangmat komt heel natuurlijk over (geen last van schokkerige bewegingen) waardoor de baby sneller in slaap valt. En niets is gezonder dan slapen in de buitenlucht. Voor de grotere kids is het natuurlijk ook heerlijk om te “chillen” in zo’n fijne hangmat.

Nog eventjes de verschillen tussen de hangmat en de hangstoel; Een hangmat is in feite een doek dat tussen twee punten wordt opgehangen. Hangmatten kan je gebruiken om in te lezen, te slapen of lekker te luieren. Doordat de hangmat wat schommelt, wordt het liggen in een hangmat als zeer relaxt ervaren. De hangstoel is eigenlijk precies wat je ervan verwacht, een relaxte stoel die in de lucht hangt. Een hangstoel neemt minder ruimte in dan een hangmat en is dus makkelijker te gebruiken op bijvoorbeeld een balkon. Ook heeft hij maar één ophangpunt waardoor je hem gemakkelijk op meerdere plekken kunt ophangen.

WINNEN!
Wij mogen één hangmat (de winnaar kies zelf de maat) of hangstoel naar keuze weggeven! De winnaar mag kiezen welke hij/zij graag zou willen hebben. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Plaats het linkje van de hangmat, of hangstoel die jij graag zou willen winnen! Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

96 gedachten over “Win een Tropilex hangmat of hangstoel!

 1. Whaaa aaaaah dit is echt te gek Kiddowz!!! Wat gaaf dat je dit weg mag geven!
  Laat de zomerzon inderdaad maar komen! Ik zie mezelf (en
  weet zeker ook manlief en onze dochters) al heerlijk in zo’n hangstoel luieren!
  Mocht ik die gelukkige zijn dan heel graag deze:
  https://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-relax-kolibri
  Ik ga hard duimen hoor! Op naar 16 april!!! Like & Share en alvast lieve, vrolijke en vooral zonnige lentegroetjes van Saskia van der Heijden

 2. Een fijne hangmat lijkt me heerlijk. Volgens mij heb ik er ook en top plekje voor. Kom maar op met dat mooie weer, dan komt het relaxen in de Hangmat ‘Barbuda’ Autum helemaal goed 😉

 3. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen. Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud. Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat ( https://www.hangmatgigant.nl/hangmat-grenada-casablanca ) winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen….

 4. We gaan van de zomer weer op vakantie naar een camping in Spanje, en tot voor verleden jaar namen we (vnl voor de vrouw) de hangmat mee, maar deze is aan zijn einde gekomen na meer dan 10 jaar trouwe dienst, dit zou de ideale vervanger zijn en leuk verjaarscadeau aangezien ze op 29/4 verjaard!…
  .
  http://pzz.to/click?uid=51069&referrer=http%3A%2F%2Fwww.kiddowz.net%2Fwin%2Fwin-een-tropilex-hangmat-of-hangstoel%2F&target_url=https%3A%2F%2Fwww.hangmatgigant.nl%2Fhangmat-grenada-casablanca

 5. en hangstoel lijk me erg lekker voor buiten onder het afdakje ik ga voor Hangstoel ‘Habana’ chocolate lounge
  of voor dezeHangstoel ‘Globo’ natura

 6. Ik zou graag een mooie hangmat willen winnen zodat ik heerlijk kan relaxen op de vakantie bij mijn sta caravan.

 7. Ik word helemaal vrolijk en blij van de Bermuda Sunny 🙂
  Wat een super vrolijke hangstoel! Ik denk dat wij straks wedstrijdjes doen wie het eerst deze te gekke hangstoel geeft bemachtigd.
  Ik zie mezelf hier heerlijk in ontspannen, genietend van de zon of juist de schaduw, tussen het getjilp van de vogels. Laat de zomer maar beginnen!

 8. Wow, wat een mooie hangmat. Ik maak altijd grapjes dat de perfecte vakantie voor mijn boekenworm (dochter van 8) een hangmat en 2 palmbomen zou zijn. Aangezien de vakantie er dit jaar een keer niet in zit zou dit voor iig voor haar een perfecte zomer worden ?

 9. Geweldig!!!
  Kiddowz… deze actie mag “Jolletje van der polletje” wel want:
  Bij de eerste beste zonnestraal …
  zitten de kinderen & ik altijd meteen pontificaal
  op een nu nog oude stoel onder me veranda of op het terras …
  want daar voelen we ons heerlijk in onze sas!
  Ik als gastmoeder praat tegen me dieren, ik lach naar me tuin en vraag me af:
  wat zou ik mezelf nog willen wensen?
  Binnenkort komen onze buitenlandse gasttweeling van 8 jaar weer en ook een meisje van 14 voor de eerste keer …
  Ik kijk er naar uit maar onder ons gezegd : mijn zitplaatsen in me kleine tuin worden nu voor alle extra gasten naast onze eigen kinderen een klein beetje beperkt want iedereen heeft zo wel zijn voorkeur van een eigen plekje op een gezellig stekje in de tuin 😀
  Wat zou ik graag een extra schommelhaak hangen naast de hanger onder de veranda en woila en zo het probleem(pje) oplossen …. de tweeling hoeft elkaar niet meer te plagen of “kan je even opschuiven? ” te vragen 😛 want als je zoiets moois mag winnen dan heb je het voor mekaar! 😉 Ik hou nu eenmaal van huis vol kinderen en zie ze graag van en met elkaar genieten dus langer relaxen in de tuin, in de zon hoort daar ook bij vooral met de mooie , warme, gezellige dagen.
  ik wou dat ik dat het hele jaar kon en zo te genieten van Me-time! Kinderhangstoel ‘Kid’s Relax’ rainbow is wel een passende kleur die we wel héél erg mooi vinden en graag zouden willen winnen 😉
  #Duimen #Winnen #MeTime #Genieten ¯\_(ツ)_/¯

 10. Ik zou heel graag de kleinste hangmat geven aan mijn dochter die op 17/03/17 bevallen is van mijn allereerste kleindochtertje, genaamd Fleur. Wat zou ik haar graag wiegen in deze mooie hangmat.

 11. Als mijn zoontje deze gaat winnen https://www.hangmatgigant.nl/kinderhangmat-animundo-africa

  kan hij vast al lekker eens weg dromen over vakantie’s of zonnige oorden in de achtertuin. 🙂

  Want we gaan pas eind augustus op vakantie.

  Succes met uit kiezen van deze geweldige win actie.

  Groet van Dewi

  ps: facebook heb ik leuk aan gevinkt en daar heet ik ook dewi alleen mijn facebook is niet openbaar, moet dat?

 12. Deze is “The Max”. Heb hem één keer mogen uitproberen… Een moord plegen zou een beetje te ver gaan, daarom minder drastische manier gevonden. Deze weg.
  “Hallelujah” zou Leonard Cohen zingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.