unnamed (1)U zou zich af kunnen vragen waarom We Love BEEing in de goede doelen zit, zeker omdat er eerder al een review over geschreven is. Wel bijen zijn ontzettend belangrijk voor de natuur. Van alle planten op de aarde is 80% afhankelijk van de bij. Zonder bijen zou het een stuk moeilijk zijn om de bestuiving tussen planten mogelijk te maken. Zo’n 75% van het landbouwgewas wordt bestuift door hommels, honingbijen en wilde bijen. Reken maar eens uit hoe snel dat achteruit gaat als deze nuttige diertjes hun werk niet meer kunnen doen.

We Love BEEing zet zich in om bijen meer gelegenheid te geven om planten te vinden. Dit doen ze door middel van speciale BEEbags. Deze BEEbags worden geproduceerd in Zwitserland van hergebruikt vrachtwagenzeil en bannerzeil. Iedere BEEbag is uniek door gebruik van zeilen met verschillende prints en kleuren. Indien u de BEEbag koopt krijgt u er een jute binnenzak en herbruikbare kabelbinders bij. Zo kunt u in de tuin, op het balkon, of aan de muur de BEEbag handig ophangen. En mocht het toch niet zo’n handige plek zijn dan kunt u het eenvoudig van de plek af halen en elders ophangen. En bovendien is het een stijlvolle decoratie!unnamed

Ook verkoopt We Love BEEing BEEseedzz, dit zijn zaden waaruit bloemen groeien die goed zijn voor bijen. Deze zaden zijn afgestemd voor de bebouwde omgeving, dus ideaal voor een balkon, tuin of dakterras. Maar het mag natuurlijk ook in een grote tuin gezet worden. Hoe meer leefwereld er voor de bijen komt des te beter de bij het zal hebben. Bij de BEEseedzz zit een blokje geperste cocosgrond en natuurlijke voedingskorrels. de cocosgrond is goed voor 1 liter grond. De zaden varieren door het jaar heen omdat deze in specifieke periodes gezaaid dienen te worden, zo blijft het voor de bij aantrekkelijk.

Help ook mee om de bij te redden! Lees meer over de bij op welovebeeing.com

unnamed (2)

Winnen:

Wij mogen namens We Love BEEing een BEEbag en BEEseedzz naar keuze weg geven. Wat moet u doen om dit te winnen?
– Voorzie het bericht van voor en achternaam en geldig e-mail adres

– Indien u op minimaal 3 andere (niet winacties) reageert verhoogt u uw winkans.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

De volgende keer in goede-doelen Tikkiering voor kinderen met een hartaandoening.
Weet u een goed-doel? Neem dan contact op via [email protected] en wij nemen het mee in overleg voor de volgende keer!

Uiteraard stellen wij het delen van Goede Doelen op prijs en reacties zijn uiteraard welkom onder dit bericht!

/Miranda Young

6 thoughts on “We Love BEEeing – goede-doelen + winactie!

  1. We hebben net een nieuwe tuin, alle beestjes moeten hun weg nog gaan vinden een Beebag aan de nieuwe schutting zou een goed begin moeten zijn om de beestjes de weg te gaan wijzen!

  2. Ik zou de bijen graag stuifmeel laten verzamelen in onze tuin, rondom een boompje hier is nog plek om de BeeSeedzz te zaaien, het grijskruid bijvoorbeeld. Ik maak graag kans.

  3. Zeker doe ik graag mee om de bijen van groter aanbod te voorzien. Erg leuke producten ook, en super dat jullie met de tijden mee gaan kwa zaadjes. Wellicht zelfs leuk om een abonnement te nemen op zaadjes om zo altijd voorzien te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.