Ik heb gechat met een medium, voor de allereerste keer. Ik kreeg een aantal credits en ging ermee aan de slag! Heel eerlijk, ik was wat sceptisch in het begin, maar achteraf bleek het toch best wel interessant. Ik vroeg Yolanda namelijk hoe het mij zal vergaan in de toekomst, met betrekking tot mijn bedrijf en mijn relatie. O ja en ze wist mij ook te vertellen hoe de jongens in elkaar zitten qua karakter. Dit alles kon zij mij vertellen door middel van een kaartlegging…

Voordat ik wat dieper in ga op mijn gesprek met Yolanda, zocht ik eerst eens uit wat een medium nou precies is. Een medium is een drager of overdrager van iets anders. Dit “iets anders” kan zowel stoffelijk als onstoffelijk zijn.

Yolanda, heeft tarotkaarten voor mij gelegd. Tarot bestaat uit 78 kaarten met afbeeldingen vol symbolen, die staan voor oude wijsheden. Er zijn 22 kaarten van Grote Arcana en 56 kaarten van de kleine Arcana. Arcanum betekent geheim. De kaarten van de Grote Arcana gaan over grote geheimen. Ze gaan over levensfases van de mens. Tarot is een beeldtaal vol met symbolen. Symbolen hebben een emotionele betekenis. Dat wordt weer resonantie genoemd. Resonantie is de emotie of herkenning door het symbool en hierdoor kan de vertaling makkelijker gemaakt worden.

De toekomst van mijn bedrijf
Yolanda vertelde mij, dat mijn bedrijf een succes zal worden. Ik ben geknipt voor mijn job, maar ik moet me niet teveel mee laten slepen door dingen én altijd goed georganiseerd blijven. Grappig om dit te lezen, want echt georganiseerd ben ik zeker niet altijd. Wel wat betreft mijn bedrijf overigens! De keus die ik heb gemaakt om voor mezelf te beginnen is een goed geweest volgens Yolanda. Ik ben een zakenvrouw en moet vooral blijven doen wat ik leuk vind.

De toekomst van mijn relatie
Onze relatie is (en blijft goed). Wel moeten wij leren beter te communiceren vertelde Yolanda aan mij. We zijn één front, een team! Ondanks dat we heel verschillend zijn, passen we heel erg goed bij elkaar. Hij moet meer gevoel uiten, ik moet proberen soms iets minder gevoelig te reageren.

Over de boys
Waar Dante een erg open kind is, is Kian een wat meer gesloten mannetje. Dit kon Yolanda precies vertellen na het lezen van de kaarten, die ze gelegd heeft terwijl ze de foto’s van de jongens zag. We moeten het sociale gedrag van Kian wel blijven stimuleren. Hij is ontzettend vriendelijk, maar kijkt graag de kat uit de boom en kan niet zo goed tegen veranderingen.

Hoe is de chat bevallen?
Ik vond het een verhelderend gesprek. Een chat is eenvoudig, laagdrempelig en minder eng dan bellen. Ook heb je geen onverwachte kosten achteraf. Chatten is een fijne methode. Je kunt even rustig nadenken over de formulering van je vragen. Heb je dus vragen, of wil je een kaartlegging laten doen, neem dan gauw een kijkje op mediumchat.nl.

Afbeeldingen: Pixabay

One thought on “Ik heb gechat met een medium..

  1. Leuk om jouw ervaring te lezen, ik heb pas ook zo’n chat gedaan en zat steeds weer met kippevel… het was geruststellend en verhelderend. Dat lees ik bij jou ook terug. Mooi verhaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.