Als je snel last heb van koude handen of in de winter tijdens je activiteit geen koude handen wilt dan zijn de elektrische handschoenen de oplossing voor jou. Met de verarmde handschoenen en de onderhandschoenen van Bertschat blijven in de winter je handen lekker warm. Alle Bertschat handschoenen zijn voorzien van een touchscreen stof zodat, wanneer het nodig is, je de telefoon kan opnemen of even wat opzoeken zonder de handschoen uit te doen. Je hoeft dus geen koude handen te krijgen als je de telefoon opneemt. 

Flexibel en dun

De dunste elektrische handschoenen zijn onderhandschoenen. Die kan je onder je eigen handschoenen doen. Je kunt deze handschoenen bijvoorbeeld dragen onder een motorhandschoen maar ook onder werkhandschoenen zijn ze perfect geschikt. Zo kan je blijven genieten van je activiteit zonder koude handen te krijgen. De elektrische handschoenen werken op accu’s die oplaadbaar zijn. De batterijen zijn op te laden met een USB oplader of via de powerbank. De accu’s zitten in een opbergvakje aan de onderkant van de handschoen zodat je er geen last van hebt. De accu’s zijn licht qua gewicht zodat het geen invloed op de soepelheid heeft tijdens het dragen van de handschoen. De elektrische handschoen zijn van stretchmateriaal waardoor ze erg prettig zitten.

Perfect voor de wintersport

De elektrische handschoenen zijn vergelijkbaar met normale (wintersport)handschoenen, ze hebben alleen een verwarmingselement in de handschoen verwerkt zitten. De handschoenen zijn heerlijk om te gebruiken tijden je wintersport als je bijvoorbeeld aan het skiën of snowboarden bent. Omdat de handschoenen zo goed geïsoleerd zijn kan er nauwelijks warmte ontsnappen. Zo worden je handen niet alleen warm maar blijven ze ook warm. Net zoals de onderhandschoenen worden de gewone handschoenen ook van stroom voorzien door een USB-oplaadbare accu. Door de aanwezigheid van de USB lader kunnen de batterijen niet alleen via netstroom maar ook bijvoorbeeld via een powerbank of de USB-poort in de auto worden opgeladen. Om continu van verwarmde handen te kunnen genieten is het mogelijk om een extra set accu’s bij te bestellen. Als 1 paar op is kan je het andere paar aansluiten terwijl je het eerste paar kan opladen.

Onderhouden en opslag

Je kunt de elektrische handschoenen niet wassen. Als ze vies zijn geworden kan je wel met een vochtig doekje de handschoenen schoonmaken. Als ze zijn schoongemaakt moet je de handschoenen op een natuurlijke manier laten drogen. We zijn de handschoenen  waterdicht want de accu’s hebben een vak die afsluitbaar is, daardoor maakt het niet uit als het regent. De buitenkant van de handschoen kan dus nat worden. Het is echter niet aan te raden om de binnenkant van de gewone handschoen nat te laten worde

Geschikt voor tal van activiteiten

De conclusie is dat de elektrische handschoenen erg fijn zijn voor tijdens verschillende buitenactiviteiten. Zelfs voor binnen als je bijvoorbeeld op kantoor zit en je snel last hebt van koude handen zijn de onderhandschoenen bruikbaar. Je kan de handschoenen niet wassen maar wel met een doekje afnemen. Alle elektrische handschoenen zijn een Unisex model dus voor zowel mannen als vrouwen. De elektrische handschoenen zijn voorzien van touchscreenstof. Al met al zijn het de perfecte handschoenen voor in de winter en u kunt ze bestellen via Comfort-Producten.

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.