Ruim 4,5 jaar geleden zette ik een dating-app op mijn telefoon. Na een aantal keren goed op mijn plaat te zijn gegaan, leek het me wel grappig om mezelf weer eens op de markt te zetten. Op dat moment nog niet eens echt met hele serieuze bedoelingen, want wie zit er op een alleenstaande moeder te wachten (zo dacht ik op dat moment). Na een aantal dagen de meest vieze berichtjes ever gehad te hebben, ontdekte ik de mystery chat. Kletsen met iemand, waarvan je op dat moment niet weet hoe diegene eruit ziet. Na enkele minuten kun je er dan voor kiezen om toch de foto te bekijken. Op datzelfde moment zat mijn vriend (toen nog een onbekende) ook achter de chat…en nu zijn we ruim 4,5 jaar (en een kindje van ons samen) verder. 

Er zijn echt momenten dat ik nog eventjes extra verliefd op hem kan worden. Soms is het leven van alle dag zo hetzelfde, dat je het vergeet om ook gewoon lekker verliefd te zijn op je partner. Zeker een leven met kinderen zorgt er vaak voor dat je niet meer door hebt dat je ook nog gewoon man en vrouw bent en niet alleen ouders.

#1 Als hij iets nieuws aan heeft en fris gewassen/geschoren is
Natuurlijk wordt hier thuis in de ochtend (en soms in de avond gedoucht), maar dat is logisch. Toen hij laatst één van de stoere Gant overhemden aantrok (helemaal nieuw en echt gitzwart) vond ik hem er echt weer zo ontzettend goed uitzien. Mijn vriend is een man die er graag verzorgd uit ziet en het doet hem goed om af en toe iets nieuws aan te trekken. Ook voor zijn werk moet hij er altijd netjes bijlopen, vandaar dat er al een heleboel exemplaren van overhemden.com hier in de kast hangen. Een beetje afwisseling kan nooit kwaad, zeker niet als je 4 dagen per week werk. En dan een beetje gel in zijn haar, netjes geschoren…ja, dan ben ik echt weer eventjes extra verliefd.

#2 Als hij met onze zoon aan het knuffelen is
Ik smelt als mijn vriend met onze zoon aan het knuffelen is, of hem iets nieuws leert. Dit geldt overigens ook voor mijn oudste zoon. Het is zo fijn dat hij hem als eigen heeft geaccepteerd! De band tussen die twee is ontzettend sterk. Het is best pittig voor hem geweest om in het begin te wennen aan het gezinsleven. Hij kwam als fulltime werkende man op een klein kamertje, terecht in een huishouden vol speelgoed en drukte. En ineens de verantwoordelijkheid hebben over een kind, dat was ook wel even wennen. Toch heeft hij dit met glans opgepakt en is hij nu een fantastische (bonus)vader! En nee, we zijn het heus niet altijd met elkaar eens….en dat hoort ook zo! Als je in een relatie nooit eens een meningsverschil met elkaar hebt, dan zit er iets niet goed. Dan is er altijd eentje die zijn mond dichthoudt.

#3 Als we samen heel hard kunnen lachen
Dit doen we echt te weinig. Het lijkt soms wel of we op de automatische piloot leven en we raken elkaar soms eventjes kwijt. Op momenten dat we gigantisch met elkaar kunnen lachen, maakt mijn hart een sprongetje. We vinden elkaar dan weer terug…eventjes een reminder…waardoor we weer met beide benen op de grond worden gezet. Ik zou het niet willen missen! Loveyou!

Afbeeldingen: Pixabay

One thought on “3 momenten waarop ik weer extra verliefd word op mijn vriend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.