Confession; als ik geen familieplanner in huis zou hebben, dan vergeet ik zeker weten een heleboel afspraken! Als gezin van vier, waarvan twee schoolgaande kinderen, een man die buiten de deur werkt…en ikzelf, als thuiswerkende moeder (met een heleboel verschillende hele leuke werkzaamheden) is dit echt een grote houvast voor ons drukke leven! Aangezien het jaar 2020 toch ineens wel heel hard gaat, was ik heel erg blij toen er een nieuwe planner in de brievenbus viel. Dit keer een andere dan ‘normaal’, want we kregen de familieplanner van Bobo!

Geschikt voor 5 personen

Je kunt voor 5 personen de planner invullen (de vakjes zijn best ruim, dus je hoeft niet heel erg klein te schrijven) en er is voldoende notitieruimte voor andere zaken die niet vergeten moeten worden. Ook staat er een handig schoolvakantie-overzicht in, zodat je dit in 1 oogopslag kunt zien. Op de speciale kleuterpraatpagina’s kun je de leukste en grappigste uitspraken opschrijven, inclusief datum, zodat je deze niet meer vergeet.

Speciale dagplanner voor kleuters

Naast een weekplanning, bevat de Bobo Familieplanner ook over dagplanners met 24 activiteit-magneten speciaal gericht op kleuters. Je biedt kinderen van deze leeftijd op deze manier de structuur en houvast die ze nodig hebben. Je kunt in de ochtend (of de avond van tevoren) de activiteiten, samen, in de juiste volgorde op de dagplanner plakken. Er zijn ook twee blanco magneten voor de invulling van eigen activiteiten. De dagplanner (losse pagina) hang je met de magneten gemakkelijk op de koelkast.

41 thoughts on “Plannen wordt een makkie met de Bobo Familieplanner voor het hele gezin!

 1. Wat super leuk! Wij zijn een gezin van 5, super ideaal dus deze weekplanning.
  De jongste is een kleuter met een taalachterstand dus veel behoefte aan structuur en duidelijkheid. De oudste zit in groep 8 en de middelste net op de middelbare. Ik en mijn man werken samen, dan nog allerlei afspreken dus hopelijk zou dit helpen met mijn chaotische hoofd.

 2. Oohh dit is een leuke planner zeg, met een 2 kids in huis, waarvan 1 kleuter die naar zwemles, logo, opvang etc. moet, is deze onmisbaar hier in huis en dan kun je maar beter een hele leuke hebben!

 3. Dat lijkt me handig! Sinds mei zit Noor op school en ze spreekt gezellig af, wordt uitgenodigd op kinderfeestjes en gaat lekker sporten. Maar in januari gaat onze zoon ook naar de peuterspeelzaal! Zo’n planner lijkt me ideaal. Voor de kinderen een duidelijk overzicht (misschien voorkomen we zo zelfs wel een ‘ik wil afspreken-drama’ op het schoolplein 😉

 4. Wat een leuke planner, deze zullen de kinderen ook gaaf vinden. De oudste is erg gebaat bij structuur en duidelijkheid, deze planner zal daar zeer zeker aan bijdragen. Graag dus !

 5. Het gezin van mijn dochter bestaat uit 5 personen(2 volwassenen en 3 kinderen)
  Schoolgaande kinderen.
  Deze familieplanner zou daar echt op zijn plaats zijn.
  Mijn dochter zou blij zijn met deze planner.
  Ik volg op bloglovin en loot graag mee.

 6. Wij hebben al jaren een familieplanner hangen en ik kan echt niet meer zonder! Met z’n vijven thuis is het gewoon niet meer vallemaal te onthouden. Een Bobo kalender hebben wij nog nooit gehad. Ik weet zeker dat mijn kinderen deze fantastisch zouden vinden!

 7. Owww zoveel te plannen met een gezin met 2 kinderen van 4 ziekenhuisbezoeken logopedie,fysiotherapie en ook veel afspraken die maandelijks zijn 😬😬een nog betere planner zou heel fijn zijn want soms vergeten we nog wel eens wat☹️

 8. Wat een leuke planner! Onze kleuter van 4 is groot FAN van Bobo ..
  Met een gezin van 5 is een planner onmisbaar
  Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar deze

 9. Ik heb een geheugen als een zeef, en dat is met 3 kleine kinderen en een chaotische man niet heel praktisch..
  Deze super leuke Bobo familieplanner kunnen wij dus heel erg goed gebruiken om niets meer te vergeten en altijd achter de feiten aan te hoeven rennen… 🙂

 10. Wij gebruiken als gezin nu een digitale gezamenlijke agenda, maar onze kleuter moet dan altijd vragen wat we die dag gaan doen. Hij is ook nog eens dol op Bobo, dus ik zou deze planner wel willen winnen! Leuk als december cadeautje.

 11. die bobo kan ons heel goed helpen ons drukke gezin met 3 jonge kindjes in goede orde te laten verlopen en niets te vergeten !

 12. Dat is handig! Zo vergeet ik niet snel meer iets. Deze kalender zullen de kinderen wel leuk vinden, zeker mijn dochtertje.

 13. Met ons gezin met 3 kinderen is plannen een must (zeker als de moeder het geheugen heeft van een vergiet) dus doe heel graat mee. En deze ziet er ook gewoon heel gezellig uit

 14. Momenteel liggen de activiteiten wat stil maar we hopen heel snel alle hobby’s en feestjes te kunnen hervatten. Hoe leuk zou dat zijn met deze Bobo kalender. Ons dochtertje is momenteel thuis in quarantaine aangezien juf het coronavirus heeft. En plots kijkt ze weer veel meer naar Bobo 🙂 Perfecte moment dus!

 15. Ontzettend fijn, als onze dochter in januari ook naar school gaat, kan ik mooi voor ons allemaal in 1 overzicht alles bijhouden.

 16. Dit zou hier goed van pas komen zeg, sinds kort gaat ook de jongste naar school en is het nogal eens onduidelijk wie de kids wegbrengt of ophaalt, of wanneer de gymtassen of zwemtassen mee moeten. En Bobo vinden ze allebei te gek, dus dit zou goed ontvangen worden

 17. Ik zou deze kalender graag winnen omdat ons gezinnetje binnenkort uitbreid. Momenteel is er nog geen gemeenschappelijke agenda/kalender en merk ik dat het moeilijk is om vooruit te plannen. De kalender kan ons daar zeker mee helpen in de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.