dagjumbo-640x250Afgelopen weekend waren mijn partner en ik voor de allerlaatste keer bij Jumbo. Aangezien er bij een opening of binnenkomst grootst wordt gezegd Hallo Jumbo, zeggen wij nu DAG JUMBO!

Waar Jumbo dit aan te danken heeft? Ik zal even terug gaan naar het begin zodat u onze beslissing kunt volgen.
Afgelopen zaterdag was het heerlijk weer, een ritje op de fiets zagen wij wel zitten en dus trapten we de nodige kilometers af. In de grote stad Maastricht aangekomen hebben wij een terrasje gepikt en een rondje door de stad gelopen. We zijn geslaagd voor kleding en nog wat cadeaus. Een ritje naar de grote rode winkel met witte letters en heel veel media en ander elektronisch apparatuur volgde. Na daar wat rondgeneusd te hebben besloten we wel 2 drinkflesjes te kopen van bij elkaar €1,04!

Uiteraard sloten we netjes aan in de rij! Ho wacht eens even, deze rij is langer dan normaal. Voor de lol zijn we gaan tellen: 1 betalende klant, 1 wachtende, 2 wachtenden, 3 wachtenden, 4 wachtenden en toen kwamen wij… 5e wachtende! Ja hoor gratis boodschappen en de persoon voor ons ook. Ze had geen tijd en is na betalen er vandoor gegaan, ze zag de problemen al aankomen. We hadden toen beter moeten weten. Maar hey er zijn me nog eens 2 keer boodschappen door mijn neus geboord dus bij mij ging het niet meer om het bedrag maar om een principe kwestie.
Dus netjes de rij afgewacht, intussen werd er al over gesproken maar de cassiere deed alsof ze van niks wist en wees ons door naar de servicebalie toen we eenmaal mochten betalen. Aangezien niemand het duidelijk gezien had werd de film terug gekeken. Het verlossende antwoord was negatief voor ons. We waren geen 4e of 5e wachtenden. Nogmaals werd de film terug gekeken en kregen we een negatief verlossend antwoord. We waren wel de zoveelste wachtenden, maar bij een andere kassa waren minder personen. Hier waren echter een paar mannen die later uit de rij zijn gestapt, dus dat hebben we aangekaart. Nogmaals werd de band bekeken en werd en onder onze neus een telefoontje gepleegd over het zoveelste voorval van 4e wachtenden en eigenlijk vond ik het zeer beschamend, ook voor de medewerkers hoe zwaar dit geteld werd. Uiteindelijk, na 20 minuten, stonden wij nog steeds te wachten op onze €1,04! Wederom kregen wij de mededeling dat we toch echt niet de 4e wachtende waren en dus ook niet ons geld terug zouden krijgen.

We hebben deze meneer een prettige dag gewenst met de mededeling dat wij nooit meer bij Jumbo Maastricht een stap over de drempel zetten. Dit geldt overigens ook voor 2 andere filialen in Nederland, jammer dat de service nageleefd wordt op eigen regels. Bij deze voor nu DAG JUMBO! dagjumbo-640x250

 

Mocht Jumbo met ons in contact willen komen dan horen wij dit uiteraard graag.

/Miranda Young

2 gedachten over “Dag Jumbo!

  1. Ik snap dit stukje niet zo goed… Ik kom altijd op deze blog voor feel good reviews en nu lees ik dit blogje over je persoonlijke ervaring. Begrijp me niet verkeerd, niet netjes van de betreffende Jumbo, maar moet je dit niet op een andere manier aankaarten? Je hele blog is gericht op service van je lezer, past deze blog voor je doelgroep, is dit wat je doelgroep wil lezen? In zijn algemeenheid vind ik het helemaal prima als er ook negatieve dingen worden genoemd (that’s life) maar dit is wel een erg vreemde eend in de bijt…. Verder, keep up the good work!!!

    1. Het wijkt inderdaad af van de gebruikelijke reviews, maar we laten ook graag zien dat we niet ingehuurd worden om producten beter te laten voorkomen als wat het is. Onze eerlijke mening blijft voorop staan! En wij zijn benieuwd of onze lezers ook negatieve ervaringen hebben met bedrijven (en eventueel hoe opgelost). Leuk overigens om te lezen dat je vaak op KiDDoWz komt voor feel good reviews, nu weet je ook dat deze niet geschreven worden met een rozekleurige bril op 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.