(null)Fijnedagshop is een webwinkel vol mooie spulletjes, om je een fijne dag te bezorgen!

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kan gewoon heel blij worden van een mooi schilderijtje aan de muur, wat prachtige vazen (al dan niet gevuld met lekker ruikende bloemen) in de vensterbank, of lekker veel vrolijke kussens op de bank. Dat kan mijn dag echt fijn maken!

Juist omdat ik het zo druk heb, is het heerlijk als het huis aan kant is (die missie is nagenoeg kansloos met twee kleine kinderen) en ik mijzelf op de bank heb genesteld, kopje thee er bij… Heerlijk!

(null)Het snuffelen op de site van (null)fijnedagshop is al heel fijn. Ik word gewoon blij van alle mooie spulletjes. Bijvoorbeeld deze mooie kaarsenhouder! En deze mok past daar natuurlijk weer perfect bij!!

(null)En voor deze poster heb ik nog wel een plekje in mijn keuken hoor! Ook de theedoeken bij fijnedagshop zijn erg leuk.(null)

Deze kaartjes zijn uberhandig; voor die (vergeten) verjaardag, om in de broodtrommel van je lief te stoppen of op te sturen naar je beste vriendin. Dit soort kaartjes komen altijd van pas! Op iedere kaart staat ” Today I love you because…” en de rest kan je dus zelf invullen.

(null)Behalve fijne spulletjes voor in huis kan je bij fijnedagshop ook nog eens prima voor jezelf terecht. Voor mooie make-up tasjes, opbergers en prachtige sieraden, zoals bijvoorbeeld deze ring.

Jammer dat ik net een shop-verbod heb!

Fijnedagshop is een webshop dat is gestart in mei 2014 en ontstaan uit pure liefde voor producten die met hart en ziel zijn gemaakt.
De spulletjes in de shop zijn geselecteerd op basis van de smaak van de eigenaresse van fijnedagshop, Joyce Kemperman en regelmatig wordt er een nieuwe collectie gepresenteerd.

Dus, als je jezelf een fijne dag wilt bezorgen, neem dan eens een kijkje op fijnedagshop.

/Marije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.