kideau1Kideau is een webshop die originele en unieke cadeaus biedt met een persoonlijke touch.  Als je het bij Kideau bestelde product thuis ontvangt, heb je het gevoel dat je iets krijgt van je beste vriendin. Er is tijd en aandacht aan besteed, moeite voor gedaan en nagedacht over iets leuks.

kideau2De creatieve kracht achter Kideau is Aileen. Als voormalig partymanager en accountmanager evenementen was ze altijd op zoek naar een creatieve en originele invulling van een evenement of feest voor een klant. Ze probeerde in haar werk altijd door persoonlijk contact, tomeloze inzet en bijzondere ideeën de verwachtingen van haar klanten te overtreffen.

Doordat ze in 2010 moeder werd en inmiddels een gezin heeft met Isabelle (4 jaar) en Bastiaan (1 jaar), was het door de onregelmatige werktijden in kideau3de evenementensector niet meer mogelijk om werk en privé te blijven combineren. Maar hoe kan je dan toch die creatieve kant kwijt? Tijdens verjaardagen en feestdagen is Aileen altijd bezig met het bedenken van de leukste en meest originele cadeaus en om ze het allermooiste in te pakken.

Omdat steeds meer vrienden en familie haar om advies gingen vragen, was het starten van Kideau een logisch vervolg. In Kideau kan ze haar creativiteit kwijt! Een webshop vol met originele en unieke cadeaus die niet in de normale speelgoed winkel te vinden zijn!

Neem snel een kijkje in de webshop van Kideau en shop de leukste en origineelste cadeaus!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.