Prénatal bestaat dit jaar 60 jaar! Het was in 1959 de allereerste babyspeciaalzaak in Nederland, waar je terecht kon met al je vragen en wensen. Met 47 fysieke winkels en een succesvolle webshop is de retailer in deze 60 jaar uitgegroeid tot de grootste en meest onmisbare baby- en peuter retailketen van Nederland. Tijdens de afgelopen 60 jaar heeft Prénatal aan de wieg gestaan van vele innovaties die nog steeds onmisbaar zijn voor de babyuitzet. Prénatal viert dit feestje samen met haar klanten. Tot en met 15 december zijn er daarom diverse feestelijke acties in alle Prénatal winkels en online te vinden.

Win 60 seconden gratis shoppen

Eén van de innovaties waarbij Prénatal de afgelopen 60 jaar aan de wieg gestaan heeft, is de envelopromper, een uitvinding van Prénatal oprichtster Trees Meijer. Prénatal is daarom op zoek naar de allerleukste romperfoto’s van de afgelopen 60 jaar. Klanten kunnen hun romperfoto insturen via www.prenatal60jaar.nl en maken daarmee kans op 60 seconden gratis winkelen bij de retailer. Deelnemen kan van 4 november tot en met 15 december.

Voordeel op bestsellers van toen en nu

Iedereen ontvangt van 3 t/m 15 december veel voordeel op de bestsellers van toen en nu. Prénatal heeft in deze periode veel verschillende feestelijke aanbiedingen op producten die al (meer dan) 60 jaar niet meer weg te denken zijn in de babywereld. Zo ontvangen klanten onder andere 20% korting op alle Prénatal autostoelen.

Over Prénatal

Prénatal is dé toonaangevende retailformule met het meest complete, inspirerende en betaalbare assortiment met de beste service en advies, volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. In alle Prénatal warenhuizen, stadswinkels en de webshop, wordt er iedere dag aan gewerkt om het (toekomstige) ouderschap en het winkelen te allen tijde en op iedere gewenste manier leuker, comfortabeler en makkelijker te maken. Maximale klanttevredenheid is het doel van Prénatal. Prénatal is opgericht in 1959 en is sinds 2006 onderdeel van de Artsana Group. Er werken ca. 800 medewerkers in de 20 megastores, 27 city stores, webshop en het Prénatal Hearts servicekantoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.