Radijsje. Het is niet alleen een groente. Na het lezen van dit blog en het bekijken van de super leuke site, weet je dat het meer is dan een groente alleen.

image

Maar wat is het precies?
Radijsje is sinds 2008 het label voor bijzondere en eigenzinnige kleding, die met aandacht ontworpen en gemaakt wordt door Esther Maria. Esther Maria is naast ontwerper van Radijsje ook moeder van twee meiden. Graag draagt Radijsje bij aan een duurzame wereld en probeert waar mogelijk met duurzaam materiaal te werken, bio-katoen of milieuvriendelijk ingeverfde stoffen. Ook de productie gebeurt daarom heel dicht bij huis. Elk kledingstuk wordt als kers op de taart met zorg en liefde verpakt voordat het naar de klant gaat.

Wat heeft Radijsje allemaal?
Leggings. Leggings in oneindig veel kleuren. Deze zijn lekker lang, comfortabel en passen perfect bij de rokken jurken van Radijsje.
Verder zijn er (bijpassende) shirtjes, vesten en truitjes. En om je look helemaal af te maken zijn er zelfs haarspeldjes en kettingen.

imageIk hou van kleur. En van een retro-look. En daarvoor zit ik hier helemaal goed!

Voor dit blog was ik bezig een leuk setje samen te stellen. En toen nog een en nog een…. Uiteindelijk ben ik gestopt met kijken. Ik werd er zo hebberig van!

image

Wat ik nog even wil vermelden is dat je ook voor ecologische kleding terecht kan bij Radijsje. Die staan allemaal handig bij elkaar in een rubriek. Net als alle andere kleding trouwens, alles is makkelijk te vinden. En Radijsje heeft al heel makkelijk verwante artikelen onder het door jouw aangeklikt kledingstuk gezet.
Je betaald geen verzendkosten en mocht je niet tevreden zijn (wat ik me niet voor kan stellen), mag je het bestelde artikel terugsturen.

Ik vind de site leuk, vrolijk, handig en de kleding onwijs gaaf. Ik hield al van radijsjes op brood, maar nu wil ik ook een Radijsje in mijn kast!

/Marije

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.