lofff2Het merk LoFff is hier geen vreemde aan huis met drie dochtertjes. Blij verrast was ik te vernemen dat LoFff ook nachtmode heeft voor meisjes die graag dansen en meisjes die graag spelen. Helemaal op het lijf geschreven van onze schoolmeid.lofff1

De wintercollectie LoFff nachtmode 2014 bestaat uit roze en wit met hartjes. Er is keuze uit pyjama’s of een nachthemd. Het materiaal is van zachte stof en valt soepel. De nachtkleding wordt om het nog specialer te maken geleverd in een giftbox en is dus gelijk geschikt voor in de zak of onder de boom.

Dochterlief mocht zelf kiezen en koos de pyjama met het zakje, handig voor haar oorbellen ‘s nachts?! De postbode bracht het pakje weer boven door zijn mooie verpakking en dochterlief scheurde de zak open. “Het lijkt wel een huispak!” Ik pakte de pyjama aan en wat gelijk opviel was de aangename stof en de heldere, vrolijke kleuren. Handig voor onze smalle dochter is de touwtjessluiting van de pyjamabroek, zo is de broek mooi op maat te snoeren.

loff3Na het avondeten gelijk in haar nieuwe pyjama geschoten liep ze rond als een model, huppelen en nog even spelen met haar zussen. Ik zag haar niet plukken aan haar pyjama. De volgende ochtend heeft ze haar bed opgemaakt en de pyjama klaargelegd voor die avond. Zo vond ik hem terug.

Het LoFff nachthemd kost € 24,95 en de LoFff pyjama’s € 29,95. We zijn er erg blij mee, inderdaad ‘For LoFffely Girls!’

/Lmcmr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.