Vanaf vandaag kun je bij Lidl sparen voor gratis Aquamini’s. Dit zijn zachte pluche knuffels in de vorm van zeediertjes. De zeevriendjes zijn er in tien verschillende varianten en hebben allemaal een verschillende naam.

Jorieke de Vries, Senior Manager Marketing bij Lidl Nederland: “Na het succes van de Vitamini’s hebben we gezocht naar een waardige opvolger. Dat zijn de Aquamini’s geworden. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een zegel. 15 zegels zijn goed voor een gratis Aquamini.

De campagne is te zien op tv en in de folder maar ook op radio en diverse online-kanalen. Onderdeel van de campagne is een educatieve app voor kinderen. Deze app bevat diverse spelletjes en weetjes. Aan elke Aquamini zit een kaartje met scancode vast, waarmee je het betreffende diertje kunt ‘unlocken’ en tot leven kan laten komen in de app (Google Play of Apple Store).

Klanten kunnen sparen tot en met zondag 23 februari 2020. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 8 maart 2020 ingeleverd worden.

Een gedachte over “Spaar bij Lidl voor gratis Aquamini’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.