Van goede pannen heb je elke dag plezier. Daarom kun je bij Albert Heijn vanaf maandag 12 oktober sparen voor topkwaliteit pannen van Royal van Kempen & Begeer. Gemaakt van hoogwaardige materialen en zó handig in gebruik, dat dit zomaar je fijnste pannen ooit zouden kunnen worden.

Hoe werkt de spaaractie?

Bij iedere 10 euro krijg je 1 pannenzegel. Met 60 pannenzegels en een bijbetaling vanaf 9.99 euro heb je zo’n fijne pan in huis. Zegels sparen kan t/m 31 januari 2021, volle spaarkaarten kan je alleen in de winkel inleveren t/m 7 februari 2021. Nooit meer je zegels kwijt? Spaar dan makkelijk met de AH app! Wanneer je al eerder hebt gespaard met de AH app, spaar je automatisch mee.

Artikelomschrijving Bijbetaling

Koekenpan 20cm 60 zegels + 9,99
Koekenpan 24cm 60 zegels + 15,99
Koekenpan 28cm 60 zegels + 19,99
Hapjespan 28cm/3.58L 60 zegels + 24,99
Wok 28cm/3.63L 60 zegels + 24,99
Braadpan Black 24cm/4.2L 60 zegels + 39,99
Grillpan Black 26cm 60 zegels + 22,99
Panbeschermer set van 4 3,99
Keukentools 3-delig 8,99
Gourmetpan 60 zegels + 39,99

Je kunt alle pannen hier bekijken en ook de extra’s waar je voor kunt sparen.

Extra kwaliteit voor jouw pannen

Hoogwaardig 3-laags materiaal
De pannen zijn opgebouwd uit twee lagen hoogwaardig roestvrij staal, met daartussen een kwalitatieve aluminium laag. Die laatste zorgt voor een optimale warmteverdeling: de hitte concentreert zich niet op één plaats, maar verspreidt zich gelijkmatig over het bakoppervlak én de zijkanten van de pan. Daardoor heeft de volledige pan een constante temperatuur en behaal je moeiteloos superieure bakresultaten op alle vuren, ook inductie.

Keramische antiaanbaklaag
De pannen zijn afgewerkt met een kwalitatieve en keramische antiaanbaklaag voorzien van diamant voor een extreem sterk en slijtvast bakoppervlak. Ze zijn PFAS vrij en hebben perfecte anti-aanbak eigenschappen waardoor je gezonder kunt koken, met minder olie of boter. De antiaanbaklaag kan gebruikt worden op hoge temperaturen (tot 450°C) en zorgt voor een optimale warmteverdeling. Dankzij de keramische antiaanbaklaag kunnen er nooit schadelijke dampen vrijkomen.

Onderhoud van de pannen

Mooie pannen als deze verdienen wat extra aandacht. Wil je jarenlang plezier hebben van je pannen? Zorg er dan goed voor!

  • Laat de pannen eerst opwarmen op een laag tot middelhoog vuur, schakel na enkele minuten over naar een middelhoog tot hoog vuur als je gerecht dit vereist.
  • Gebruik alleen olie of boter die geschikt is voor hoge temperaturen. Vermijd extra vierge olijfolie want die is niet geschikt om te bakken en braden.
  • Gebruik spatels van nylon, siliconen of hout om de keramische antiaanbaklaag niet te beschadigen. Vermijd het gebruik van vorken, messen of andere scherpe voorwerpen.
  • Laat de pannen na gebruik volledig afkoelen, voordat je ze afwast.
  • De pannen zijn vaatwasser bestendig, maar handwas blijft nog altijd beter en zachter voor de keramische antiaanbaklaag. Warm water met een beetje afwasmiddel en een zachte spons volstaan om de pannen te reinigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.