Je kunt vanaf 6 september sparen voor 150 gratis buitenkaartjes bij PLUS. Dat zijn kaartjes met leuke weetjes over dieren en planten van boswachter Arjan Postma.

Van 6 september tot en met 17 oktober krijg je bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij de wekelijkse actieproducten twee kaartjes en twee stickervellen gratis.

Je komt aaikaartjes tegen, kaartjes met hologrammen, glow in the dark, glitters en zelfs met geur als je erover wrijft! Er zitten ook activiteitenkaartjes bij waarmee je zelf buiten op avontuur kunt gaan. Zo leer je garnalen te vangen of een grasfluit maken.

Gratis veldgids bij besteding vanaf 25 euro

Je verzamelt al je buitenkaartjes in de Buiten in Nederland veldgids. Met een handige haak kun je hem je aan je broekriem vastmaken, zodat je hem niet kwijtraakt als je op avontuur gaat! De veldgids krijg je alleen gratis op vrijdag 11 én zaterdag 12 september bij besteding vanaf 25 euro aan boodschappen*. OP=OP!

Download de PLUS Buiten app en word een échte Buitenbaas.

Met de PLUS Buiten app (IOS of Android) scan je alle buitenkaartjes en leer je nóg meer supergave weetjes, komen dieren op een verrassende manier tot leven én leer je meer over de natuur in Nederland door mooie holografische video’s. Heb je straks alle 150 buitenkaartjes in jouw digitale verzameling staan? Dan ben je een échte Buitenbaas!

Heb jij de PLUS Buiten app niet maar wil je wel bijhouden welke kaartjes je al hebt gespaard? Download hier dan de afvinklijst voor alle 150 buitenkaartjes.

Allemaal naar buiten met Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer is de grootste natuurbeheerder van Nederland. Net als Arjan Postma vinden zij het belangrijk dat kinderen lekker naar buiten gaan. Staatsbosbeheer organiseert daarom veel leuke en spannende activiteiten voor het hele gezin. Leef je uit in één van de speelbossen of ga speuren naar wilde dieren. En durf jij het bos in tijdens volle maan? Er is genoeg te ontdekken! Ga mee op avontuur met Staatsbosbeheer.

Kijk op staatsbosbeheer.nl/plus en boek één van de avontuurlijkste uitjes in de Nederlandse natuur.

En wist je dat PLUS samen met Staatsbosbeheer en Stichting NatuurWijs speciaal lesmateriaal heeft ontwikkeld met de focus op de Nederlandse natuur? 25 verschillende opdrachten voor diverse leeftijdscategorieën. Een mooie aanvulling op bestaand lesmateriaal! Vanaf 3 september is al het lesmateriaal gratis te downloaden op basisonderwijs.online.

Meer informatie vind je hier.

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.