Vorige week vrijdag ging ik samen met mijn moeder en een hele goede vriendin naar Bilthoven. Wij waren namelijk uitgenodigd om een van de nieuwste kinderkledingwinkels van Nederland te komen bekijken. Met zijn +1000 m2 oppervlakte mag The Kids Republic zich met recht de grootste van Nederland noemen. Meer dan 100 merken onder 1 dak...ja, daar word ik gelukkig van kan ik jullie vertellen!

Locatie
Het centrum van Bilthoven is, zoals je misschien al wel verwacht, niet zo heel erg groot. Wel zitten alle belangrijke winkels er, dus een middagje shoppen gaat echt wel lukken. The Kids Republic is zeker niet over het hoofd te zien. Het logo is meteen zichtbaar als je aan komt lopen en aan de buitenkant kun je al zien dat het hier om een groot pand gaat. Vinkenlaan 33 is the place to be!

Personeel
Het personeel is hartelijk en staat je graag te woord als je vragen hebt. Ook zijn ze behulpzaam als je ergens naar op zoek bent. Zo zag ik onwijs stoere trui voor Kian, maar zijn maat hing er helaas niet tussen. Meteen werd er in de computer gekeken of dezelfde trui misschien nog ergens anders was…helaas, dikke vette pech!

Indeling
Je ziet een duidelijk verschil tussen de meisjes- en jongenskant van de winkel. Ik vind dat zelf wel prettig, want ik heb natuurlijk niet zo heel veel te zoeken op de meisjesafdeling. Wel leuk om er eventjes langs te lopen hoor, dat dan weer wel. De merken hangen redelijk bij elkaar, hoewel het soms ook door elkaar hangt. Ditzelfde geldt voor de maten, hoewel ze proberen om de grotere maten achterin de winkel aan te bieden. Helaas hangen er boven bepaalde merken geen bordjes waarop staat welk merk er te vinden is. Dat lijkt mij wel makkelijk, maar dat is wellicht persoonlijk. Verder is de winkel overzichtelijk en keurig ingedeeld, erg prettig!

Openingstijden
The Kids Republic houdt zich aan de reguliere openingstijden, zoals de meeste winkels, namelijk; ma 13:00-18:00 uur, di-wo-do 09:30-18:00 uur, vr 09:30-21:00 uur en za 09:00-17:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Shoppen!
Als dank voor mijn (ons) bezoek mocht ik wat leuks uitzoeken voor Kian (dank hiervoor). Uiteindelijk liep ik met 3 onwijs gave shirtjes de deur uit. Uiteraard laat ik deze eventjes aan jullie zien hieronder. Er zijn een paar merken waar ik een zwak voor heb, zoals bijvoorbeeld Vingino, Quapi, Noppies, Z8 etc. Toch vind ik het ook superleuk om zo nu en dan voor een ander merk te gaan, dat zullen jullie hieronder ook wel zien dus. Alvast een teleurstellende mededeling; Kian is tegenwoordig niet meer zo enthousiast als hij op de foto moet. Daarom dus ook een product foto (van de site van The Kids Republic).

Allereerst; toch Vingino! 
In eerste instantie had ik een andere trui gezien (zie mijn verhaaltje hierboven ergens) maar deze was er dus niet meer in Kian zijn maat. Toen kwam ik dit shirt tegen en ja, eigenlijk was ik toen ook meteen verkocht. Ik hou van dit soort kraagjes en de vintage look maakt het helemaal af! En ja de donkere kleur, misschien dat niet iedereen daarvoor zou kiezen, maar het wordt tenslotte winter…en ik hou er wel gewoon van. Het staat hem overigens ook super, zeker met dat groen erbij.

nOeser, ja…dat is nieuw voor mij…
Heel eerlijk, normaal gesproken slaag ik echt niet bij nOeser. Op de één of andere manier vind ik het vaak te tuttig (sorry, ik weet eventjes echt geen ander woord). Toen mijn oog op deze longsleeve viel, was ik ook eigenlijk verbaasd toen ik naar het merkje keek. Er staan allerlei planeten op…en helaas kan ik hem zo snel niet vinden in de webshop. Vind je hem tof, zul je toch echt eventjes naar de winkel moeten gaan (sowieso een goed plan!). Wat me meteen opviel is de kwaliteit van het shirt; ontzettend zacht, maar heel erg stevig. Overstag dus.. nOeser hangt nu ook bij Kian in de kast. Misschien moet ik me er toch maar iets vaker in verdiepen!

Last, but certainly not least; Retour Denim!
Met dit shirt liep ik al rond, vanaf het moment dat we de winkel binnenkwamen. Soms heb je van die eyecatchers.. en dit is er één van. Ik hou van deze mooie grijze kleur en de accenten op dit shirt vind ik ook echt onwijs gaaf. Het borstzakje bijvoorbeeld (handig voor z’n mobiel toch?) en de schattige knoopjes. Het shirt valt rond aan de onderkant, dus is erg speels. Ik vind het echt een aanwinst…hij is classy maar toch ook heel stoer. En ja, dit smalle modelletje past Kian perfect! Zelfs mijn vriend vindt het een ontzettend leuk shirtje..en die houdt echt niet van al die priegel knoopjes normaal gesproken.

Meer informatie over deze onwijs leuke shop (waarvan je toch echt een keertje de stenen winkel gezien moet hebben): https://www.thekidsrepublic.nl/home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.