‘Homemade’ is een van de trends op culinair gebied. Van brood tot soep, we maken alles zelf met duurzame ingrediënten. Natuurlijk mogen dan ook zelfgemaakte bruisende drankjes niet ontbreken op tafel. Bereid met puur kraanwater, kruiden en fruit heb je een gezond en fris recept, aan te passen naar ieders smaak. Verras je familie of vrienden dit jaar met de SodaStream DUO, te gebruiken met zowel een stijlvolle glazen fles als een herbruikbare plastic fles.

In een handomdraai fris bruiswater

Met het SodaStream DUO bruiswaterapparaat zet je een handomdraai een fles fris bruiswater op tafel. Het apparaat is draadloos, dus je kunt hem overal neerzetten. Geen overbodige luxe wanneer je aan het koken bent en alle ruimte kunt gebruiken. Een SodaStream bruiswaterapparaat werkt met een CO2 cilinder, waarmee je tot wel 60 liter bruiswater maakt. Het bruiswaterapparaat komt met een glazen en een plastic fles en een CO2 cilinder. Het apparaat oogt stijlvol dankzij haar moderne design met RVS details en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Met een simpele druk op de knop bereid je een heerlijk bruisend drankje voor je familie en vrienden. Laat je inspireren en kijk voor feestelijke recepten die je kan maken met een SodaStream op Recepten – SodaStream NL.

Fun facts

Fun facts over SodaStream die leuk zijn om te vertellen bij het geven van het cadeau:

 • Vandaag de dag staat er in miljoenen keukens wereldwijd een SodaStream apparaat.
 • Met één SodaStream CO2 cilinder maak je 60 liter bruisend water, daarmee bespaar je dus 40 flessen van 1,5 liter of maar liefst 120 flesjes (!) van 0,5 liter.
 • In 80% van de huishoudens met een SodaStream is men meer water gaan drinken na de komst van het apparaat.
 • Mensen met een SodaStream apparaat zijn dagelijks gemiddeld 50% meer water  gaan drinken.

123 gedachten over “SodaStream DUO – Het leukste kerstgeschenk

 1. Deze SodaStream DUO staat al lang op mijn verlanglijstje. Mijn herinnering hieraan is dat je vroeger ook zoiets had kan ik me herinneren. Mijn oma en opa hadden dit dan en maakte altijd lekker drinken voor ons. Zoiets thuis zou ik ook graag willen hebben staan in mijn keuken.

  1. Aan men ouders. Een leuk cadeau voor de kerst. Afgelopen 2 jaar lag men moeder tijdens de kerstdagen onverwacht in het ziekenhuis en dit wordt de eerste keer weer samen kerst vieren. Men moeder is dol op bruiswater dus dit zal ze heel mooi vinden

 2. Ik wil deze graag geven aan mijn zwager. Hij heeft onze kinderen altijd opgevangen als ik onverwacht naar het ziekenhuis moest en al die keren dat hij mij extra rust gunde om te herstellen. Hij was de enige uit de familie die dit voor ons deed.
  Ik gun hem deze sodastream duo om de hoeveelheid prik die de kinderen gedronken hebben bij hem, goed te maken!

 3. JAA super leuke winactie, ik doe graag mee voor ons gezin, drie kids die wel Dorst hebben dus dit lijkt mij een fantastisch cadeau

 4. Dit is een mooi cadeau voor onder de kerstboom voor ons gezin. Zo kunnen wij een sparkle toevoegen aan onze limonadesiroop!

  1. Wat een leuk cadeau voor ons gezin en de oppaskids. Zou mooi Ijn als we dit onder de kerstboom als gezamenlijk cadeau zouden krijgen

   1. Ik zou het heel graag wilen winnenvoor mijn ouders, omdat we wel houden van zelf gemaakte experimentele dankjes en dit maakt het veel makkelijker.

 5. Ik ben voor het milieu, en tegen verspilling
  Ik gebruik hier nog altijd mijn allereerste toestel, nog een SODACLUB en ondertussen al heeeeeeeel veeeeeeel uitgespaard.
  Hopelijk mag ik deze stijlvolle set winnen, dan stoppen mijn kinderen met zeuren dat ik mijn keuken moet updaten

 6. doe zeer graag mee voor mijn man die drinkt altijd bruiswater kan hij dat zelf maken en geen gesleur meer met plastieken flessen

 7. Ideaal en geen gesleep meer hier in huis met flessen drinken. Van iedereen hoor ik dat de Sodastream DUO een aanwinst is in huis met een gezin. En dan ook nog een keuze uit allerlei smaken en bubbels! Ik loot heel graag mee want het is bovendien ook nog een prachtig design apparaat voor op mijn aanrecht.

 8. Dit lijkt ons heerlijk! Vrienden van ons hebben dit ook en ik moet zeggen dat ik het qua smaak zeker niet tegen vind vallen. Daar was ik eerlijk gezegd best bang voor.

 9. Ik heb er vorig jaar een aan mijn ouders cadeau gedaan met de kerst en zou er nu zelf ook wel graag een willen, (juist nu ik aan het diëten ben is het fijn je eigen drankjes te maken) als ik dan ook het geluk zou hebben dan hou ik hem deze keer voor mezelf 😉

 10. Aan mijn moeder! Tijdens mijn zwangerschapsvergiftiging, loodzware bevalling en de nasleep met mijn pasgeboren zoontje in het ziekenhuis heeft zij mijn oudste zoon volledig opgevangen. Ze wilt dolgraag een sodastream. Ik duim!

 11. Zou leuk zijn voor mijn oudste dochter. Ze drinkt graag spa rood. Met dit apparaat hoeft ze geen spa meer in huis te halen. Kan ze het fijn zelf maken.

 12. Ik zou hem graag cadeau willen geven aan ons oudste dochter die bijna jarig is.
  Deze staat al een poosje bovenaan haar lijstje, dit zou daarom het perfecte cadeau voor haar zijn.

 13. Ik zou hier mijn 2 dochters heel gelukkig mee maken! Hun tante heeft zo’n apparaat, en ze zijn heel jaloers. Dus weet zeker dat ze hier heel blij mee zouden zijn als we er zelf ook één hebben!

 14. Dit is echt een waanzinnig mooi cadeau om mee verwend te worden. Deze SodaStream DUO zou ik aan mijn dochter willen geven, want ik weet dat zij deze erg graag zou willen hebben. Het zou daarom alleen al een prachtig cadeau voor haar zijn!!

 15. Aan mijn schoonmoeder want die vind het een fantastisch apparaat en maakt ons altijd blij met een heerlijk bruiswatertje 😀

 16. Voor het jonge gezin van onze zoon omdat zijn opgroeiende kinderen ook nog in een gezonde wereld moeten kunnen leven. Daarom moeten we nu al zorgen dat we zo min mogelijk verspillen.

 17. Ik doe heel graag mee voor mijn vriend die altijd nog met zware flessen sleept en.. tja ik wik graag iets voor het milieu doen..

 18. Ik twijfel al zo lang om deze te kopen, ben echt benieuwd of het lekker is. Het lijkt me in ieder geval wel fijn, scheelt weer hoop lege flessen en is gezonder

 19. Met 2 opgroeiende meiden die nu verslaafd zijn aan de smaakjes/geurtjes van AirUp voorzie ik een prachtige toekomst voor de sodastream in onze keuken. Lekkker mengen, mixen, koolzuur er bij en genieten maar. Ja dit apparaat komt in onze keuken wel aan zijn draaiuren. Daarom doe ik graag mee.

 20. wat zou dit een uitkomst zijn om duurzaam om te gaan tegen afval, mijn kinderen lusten graag prik. met dit kan ik een waterdrop met prik aanvallen. zonder dat ik plastic heb. leren mijn kinderen ook de wereld schoon te houden

 21. die wil ik al zo lang hebben …ben het gesjouw met flessen zo zat ..en het scheelt zo enorm in plastic flessen ..beter voor de aarde

  1. Wat tof!!! Ik wil al heel lang een sodastream en zou ideaal zijn voor mijn woongroep. We wonen met 22 mensen dus kun je nagaan hoeveel plastic dat zou schelen 🙂 Zou echt een fijne toevoeging zijn aan onze duurzame woongemeenschap!

 22. Mijn zusje heeft er eentje en is er enthousiast over.
  Natuurlijk wil ik niet achter blijven, daarom doe ik graag mee. Ben erg benieuwd en ga zeker experimenteren.

 23. Ik zou het als Kerstcadeau aan mijn moeder geven. Ze drinkt vaak Spa rood. Wat erom gezond is natuurlijk, maar die plastic flessen niet goed voor het milieu. Een SodaStream biedt dan uitkomst en ze kan ook nog experimenteren met allerlei andere lekkere smaakjes.

 24. Voor mijn man. Aangezien ik altijd vergeet frisdrank te kopen. Hij hoeft dan niet meer te mopperen omdat hij het met de sodastream zelf kan maken. Dus eigenlijk is het indirect ook een fijne prijs voor mijzelf 😉

 25. Ik heb zelf al zo’n mooi apparaat en ben er echt heel blij mee! Mijn zus had er ook graag een gewild maar wacht nog even aangezien de hoge energie en gas kosten deze tijd. Lijkt me heel mooi om haar deze cadeau te doen met de kerstviering 🙂
  Ze is al zo jaloers op deze!

 26. Ik geef hem aan mijn moeder! Dan kan ze de heerlijkste drankjes zelf maken en heel de winter genieten! Ik doe dan ook graag mee.

 27. Wat fijn dat me dat een heel gesleep met flessen scheelt! Er zijn ook ontzettend veel verschillende smaken dus daar zitten voor ieder van ons vast een aantal favorieten bij. Zou geweldig welkom zijn.

 28. Wij willen heel graag onze eigen limonades en prik drankjes maken, en tegelijk denken wij aan het milieu door plastic flessen uit te sparen… alleen maar win win toch?!

 29. DIe zou ik zeker zelf houden. Onze kinderen pakken vaak frisdrank en daar zijn wij als ouders niet altijd blij mee. Al die suiker die ze binnen krijgen. Natuurlijk kopen we om die reden ook vaak suikervrije frisdrank maar ze vinden bruiswater ook heerlijk. Wat zou het fijn zijn als we dat altijd in huis hebben.

 30. Hoezo weggeven? Nee hoor die zou lekker voor mijzelf zijn.Misschien een beetje hebberig , maar het is zo’n praktisch apparaat. Pracht apparaat, je hebt zo iets lekkers en fris. Heerlijk voor nu en zeker in de zomer, met lekkere smaakjes of een fris zuurtje. Ik ga ervoor .

 31. We zouden het voor ons zelf houden, we drinken hier meestal water met lichte prik en wat limonade siroop erin omdat we met dit apparaat zelf een beetje kunnen bepalen hoeveel prik we willen zou dit voor ons erg handig zijn, kunnen we toch cola en de andere dranken drinken die sodastrwam verkoopt.

 32. Ik doe erg graag mee voor mijn moeder, ze drinkt graag water, dit zou ideaal voor haar zijn, waag graag een kans voor haar 😊😊

 33. Ik zou graag een goede vriendin willen verrassen, een sterke madam, waar ik ontzettend veel bewondering voor heb en die ik heel graag zie!
  Ondanks alles blijft zij enorm positief en vechten om voor haar en haar gezin een mooie toekomst op te bouwen!
  En juist zo’n straffe madam verdient zeker en vast ook een leuk cadeau! Zij doet dat goed!

 34. Wat een ontzettend leuk apparaat. Mijn dochter (7) en ik vinden het heerlijk om samen in de keuken bezig te zijn. Hoe leuk zou het zijn om samen drankjes te kunnen maken!

 35. Ik wil ook heel graag meedoen, Het is lekkerder dan ik in het begin dacht, Had beetje vooroordeel maar dat is nu helemaal weg

 36. Wauw, ik loot graag mee! Ik geef het aan mijn beste vriendin, die altijd water drinkt, of ze nu thuis is of op een terras. Dit is echt een topidee voor haar.

 37. Als ik hem zou mogen winnen zou die fantastische staan op mijn eigen aanrecht.
  Zo kunnen mijn tienerkinderen zelf hun eigen frisdrank maken dat lijkt hun heel erg leuk.
  Helemaal zo voor de feestdagen

 38. Mijn kinderen zeuren me hier al tijden de kop gek over. Aan de reacties te lezen schijnt het een geweldig ding te zijn. Misschien moet ik toch overstag….. Winnen zou helemaal geweldig zijn!

 39. Ik geef hem aan mijn moeder! Mijn ouders wonen naast ons, dus zo kan ik er stiekem zelf ook gebruik van maken. Win-win, haha!

 40. Gaaf! Ik zou deze mooie Sodastream aan mijn zus geven. Ze drinkt heel graag bruiswater en je kunt met dit apparaat ook altijd smaakjes toevoegen. Dat hij draadloos is, is een mooie feature!

 41. Mijn man is gek op bruiswater en ik word gek van alle plastic flessen die zich opstapelen en steeds weer ingeleverd moeten worden! Mijn man zou dit een super kerstcadeau vinden. Voor ons huishouden zou dit heel fijn zijn, man lief blij en ik blij😊

 42. Ik drink met graag gezond met ons gezin!!! Daarom zou ik graag deze Sodastream willen winnen 😉

  Bruisend water binnen een halve minuut, daar kan geen supermarkt tegenop.

  Met dit apparaat in huis weet je zeker dat je op elk gewenst moment in een handomdraai heerlijk bruisend water op tafel zet. Het lijkt me ideaal en zeker met de feestdagen op komst.
  Geen suiker frisdranken, en niet meer stapels plastic flessen meer in huis. Heeeeeeeeeeel welkom dus!

 43. als ik mag winnen dan geeft ik de SodaStream DUO aan mijn dochter. Ze loopt nu altijd te sjouwen met flessen Spa rood. Dat is met deze SodaStream verleden tijd.

 44. Super gezonde actie dit! Ik wil graag gezondere drankjes klaar maken en dat kan met deze Sodastream. Mijn dochter is gek op bubbeltjesdrinken (zoals ze dat zelf zegt) Maar heel vaak zit dit vol suikers en toevoegingen. Met dit apparaat kunnen we beide de heerlijkste drankjes maken en toch gezond bezig zijn.
  heel welkom dus 🙂

 45. Wat een leuke actie! Ik geef het aan mijn buurvrouw. Ik weet dat er veel bruiswater bij haar thuis wordt gedronken en het is zonde om dan altijd maar die flessen te kopen. Zo kan ze het lekker zelf klaarmaken en is het nog duurzaam ook!

 46. Dit zou nou eens welkom zijn in ons ieniemienie keuketje op het werk! Allemaal vrouwen, allemaal aan het water,… nu eens een keertje met bubbels!

 47. Supercadeau voor mijn vader! Hij is altijd aan het mixen met allerlei drankjes, hier zou hij zijn lol mee op kunnen! Wij zijn altijd proefkonijn dus ook een uitdaging voor ons….!!

 48. ik zou deze heel graag aan onze oma geven, ze wordt volgend jaar 80 en dan is deze soda stream toch zo veel makkelijker en duurzamer dan altijd flessen spuitwater kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.