The Bootcamp Club lanceert uniek concept voor (aanstaande) moeders
– topfit tijdens de zwangerschap en daarna –

✔ Onder professionele begeleiding
✔ Voor alle zwangeren & moeders
✔ In elke grote stad in Nederland

Jaarlijks kiezen tienduizenden vrouwen voor The Bootcamp Club. Alleen in de belangrijkste fase van hun leven, tijdens de zwangerschap en net na de bevalling, was er geen specifiek aanbod voor ze. Dit is nu verleden tijd!

“Van de bijna zestigduizend leden in ons bestand is 75 procent vrouw”, weet Ramses Jedeloo, CEO van The Bootcamp Club. “En daarvan bevindt het merendeel zich tussen de leeftijden 25 en 40. Op 29-jarige leeftijd krijgen vrouwen in Nederland gemiddeld hun eerste kind. Dus een gedegen aanbod voor deze groep deelnemers is een no-brainer”.

Naast doorlopende trainingen voor zwangere dames en moeders heeft The Bootcamp Club nu ook programma’s van acht weken in het leven geroepen, afgestemd op de fase waarin de doelgroep nu zit. Want een veranderend lichaam vraagt om aangepaste beweging.

Natuurlijk heeft The Bootcamp Club ook bij haar Mommy Programma’s de kwaliteit hoog in het vaandel. Speciaal voor mommies ontwikkelden professionele trainers samen met bekkenfysiotherapeuten een verantwoord lesprogramma.

8 Weeks 2 Supermom to be is er voor vrouwen die tijdens ieder trimester van hun zwangerschap in een goede conditie willen zijn. De specifieke oefeningen gaan zwangerschapskwalen tegen en de deelnemers leren wat ze kunnen doen om zo gezond en fit mogelijk te zijn. Kracht en uithoudingsvermogen zijn ook van groot belang bij de bevalling. En niet alleen voor de moeder in spe, maar ook voor de baby heeft sporten levenslange voordelen.

8 Weeks 2 Supermom speelt in op de behoefte van onlangs bevallen vrouwen. The Bootcamp Club brengt deelnemers op een verantwoorde manier weer terug op hun oude niveau, met de focus op spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. Een getraind lichaam herstelt sneller en helpt enorm tijdens de uitdagende periode van het beginnende moederschap.

Rondom deze programma’s heeft The Bootcamp Club een partnership met twee belangrijke partijen; Bugaboo en Noppies. Alle deelneemsters krijgen Noppies-kleding voor zichzelf of hun kindje en gedurende de maand april kunnen zij bij aanmelding ook een Bugaboo Runner winnen!

De Mommy Programma’s vinden op diverse locaties in Nederland plaats. Ga voor meer informatie naar www.thebootcampclub.nl/8-weeks-2-supermom-to-be en www.thebootcampclub.nl/8-weeks-2-supermom.

Over The Bootcamp Club
Met ruim 60.000 leden, circa 200 trainingslocaties en zo’n 2.000 bootcamp trainingen per maand is The Bootcamp Club de grootste aanbieder van bootcamp training op de consumentenmarkt. Door klanten als Accenture, Binck Bank, Bugaboo, Discovery Networks, Hema, ICS, ING en Shell te mogen bedienen, neemt The Bootcamp Club ook op de zakelijke markt de toppositie in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.