In het voetbal gaat er enorm veel geld om. Denk aan de spelers die voor massale bedragen aangekocht of juist verkocht worden, maar zeker ook aan de zaken waar niet iedereen zoveel vanaf weet.  Een daarvan is het wedden op voetbalwedstrijden. Dit kan zijn op wie er wint, op de uitslag, maar het gaat nog veel verder. Zo kan er bij bepaalde websites zelfs een gokje gewaagd worden of de eerste goal met het hoofd of de voet gescoord gaat worden!

Iedere ‘uitslag’ heeft een bepaalde quotering. Bij een quotering van 1.50 betekent dit dan ook dat je 1,50 x je inleg terugkrijgt. Deze quotes wisselen gedurende de wedstrijd en zijn afhankelijk van het spelbeeld en eerdere inzetten van andere spelers.

Is dit een manier om snel rijk te worden? Nee zo moet je het niet zien! Al zijn er altijd uitzonderingen mogelijk. Weet je het seizoen nog waarin Leicester City kampioen werd? De quotering stond bij de start van het seizoen op 1001. Dat betekent dat inzetten ruim duizend(!) keer uitbetaald werden en dit hebben een aantal supporters dan ook daadwerkelijk ontvangen. Dit is echter niet de standaard. Maakt die paar euro aan het begin van het seizoen een seizoen vele malen leuker om naar te kijken? Dat mag je zelf bepalen!

Is het mogelijk om te winnen?

Het is absoluut mogelijk om te winnen met voetbalwedden, alles staat of valt met je eigen kennis, je durf en het timen. Kun je een wedstrijd goed aflezen? Wat weet jij van insider informatie? Ben je objectief in staat om te oordelen hoe een wedstrijd gaat verlopen? Al deze vragen hebben betrekking of jij het gaat maken in het wedden op voetbal.

Is het mogelijk om je geld te verliezen?

Ook dit is mogelijk. Het is dan ook aangeraden om, net als in een casino, enkel met geld te spelen wat je kunt verliezen. Ben je van plan je huur bij elkaar te spelen? Think twice….dat is nou dus echt geen goed idee!

Volgen van tips

Op het internet, bijvoorbeeld op verschillende fora of privé websites, worden veel tips gegeven door en aan mensen die hier erg serieus mee bezig zijn. Het kan zomaar zijn dat jij veel vertrouwen hebt in een van deze tips en deze besluit te volgen. Houd er wel rekening mee dat deze mensen niet op 1 wedstrijd inzetten, maar alles op een bepaalde manier spreiden om een beter rendement te behalen op hun geld. Professionals die hier echt heel erg mee bezig zijn, kunnen een paar honderd weddenschappen afsluiten per dag, om zo toch maar 4% rendement te scoren.

Met mate

Net zoals bij bijna alles geldt; als je er aan begint, doe het dan met mate! Je wilt tenslotte niet in de problemen komen omdat deze hobby uit de hand loopt nietwaar? Denk goed na over wat je doet, spijt komt altijd te laat! Weet je van jezelf dat je (bijna) niet meer kunt stoppen, doe het dan niet. Kun je het wel goed in de hand houden, dan is het misschien wel een keertje een gokje waard!

Beeld: Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.