Wanneer je een nieuwe telefoon koopt, is deze nog hartstikke mooi. Een hoesje om je telefoon staat dan misschien wat minder mooi, maar beschermt hem wel tegen vallen en stoten. Met een hoesje zorg je ervoor dat je telefoon er altijd als nieuw uit blijft zien. En niet alleen dat, een telefoonhoesje heeft nog veel meer voordelen! 

Telefoon beschermen met een hoesje

Het belangrijkste voordeel hebben we hierboven al even genoemd. Met een telefoonhoesje bescherm je je telefoon tegen krassen. Heb je bijvoorbeeld net een nieuwe iPhone 7 gekocht? Dat is vast een dure aankoop geweest, en dan wil je wel dat je telefoon er zo lang mogelijk mooi uit blijft zien. Kies dan voor een hoesje iPhone 7, zodat je nieuwe telefoon altijd beschermd is wanneer je hem per ongeluk laat vallen. In het ergste geval gaat je telefoon met een val zonder hoesje zelfs kapot, want een smartphone kan best kwetsbaar zijn. En daar zit je natuurlijk niet op te wachten! 

Unieke telefoon

Naast dat een hoesje je telefoon beschermt, zorgt deze ook voor een unieke uitstraling van je telefoon. Je hebt zoveel verschillende hoesjes op de markt, dat er altijd wel eentje tussen zit die je leuk vindt. Wist je dat je tegenwoordig zelfs je eigen hoesje kunt maken, met bijvoorbeeld een leuke print of een foto? Hoesjes zijn niet heel duur, dus je kunt er ook voor kiezen om er meer te kopen en deze af te wisselen. Zo kun je ze afstemmen op je outfit, of bijvoorbeeld op het seizoen. 

Goedkopere telefoonverzekering

Daarnaast is een hoesje een goedkope oplossing voor het verzekeren van je telefoon. Met een hoesje om je telefoon, heb je zo’n verzekering namelijk niet nodig. Voor een telefoon verzekering betaal je al gauw 10 euro per maand, terwijl een goed telefoonhoesje gemiddeld 20 euro is en je daar heel lang mee kunt doen. Zorg er overigens wel voor dat je je telefoon dan niet in het water laat vallen. Wanneer je hier geen speciaal hoesje voor hebt, is je telefoon daar niet tegen bestand. 

Mooier voor doorverkoop

Tot slot zorgt een telefoonhoesje ervoor dat je telefoon minder krassen krijgt. Ideaal voor wanneer je besluit je telefoon door te verkopen, want met minder krassen is deze toch wel wat meer waard! 

Gastblog – uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.