caseapp1Soms voelt vriendlief zich een beetje buitengesloten. Met grote regelmaat komen er hier producten binnen, voor de kleine man en voor mij, maar helaas een stuk minder vaak voor hem. Toen ik een mail ontving van Case App, heb ik hem een IPhone-hoesje uit laten zoeken…en ja, daar werd hij toch wel heel blij van!

case1 De site van Case App is ontzettend uitgebreid. Het leuke vind ik, dat je eigenlijk alles kunt personaliseren. Het personaliseren gaat op een simpele manier, dus je hoeft geen ontzettende kenner van het internet te zijn, om ermee uit de voeten te kunnen. Je kunt o.a. heel eenvoudig je eigen hoesje creëren voor de iPhone 4, 4S, 5, 5S of Samsung Galaxy S3. Maar ook je iPod en iPad kun je omhullen met een mooi hoesje. Heb je een laptop? Dan kun je er ook voor kiezen om een exclusieve skin te personaliseren, die je vervolgens op je laptop plakt….easy peasy dus!

Via de site van Case App kun je heel makkelijk de bestaande designs helemaal naarcase3 jouw smaak aanpassen. Wil je een mooie foto van de kids, of van je huisdier op je hoesje zetten? Dit gaat heel gemakkelijk met clipart. Je zou er zelfs een collage van kunnen maken!

Mijn vriend zag een mooi hoesje staan op de site en wilde er eigenlijk niets aan veranderen. Dit hoesje past namelijk perfect bij hem, dus zonder te personaliseren bestelde hij hem. De naam van het hoesje is “wilde wateren”, maar het geeft hem juist rust, als hij er naar kijkt! Geen poes-pas dus voor hem! Dit hoesje is achteraf een prima keus geweest, want de afbeelding op zijn hoesje is kraakhelder en laten we eerlijk zijn, het is ook weleens vernieuwend om een keertje ergens anders tegen aan te kijken!

KORTING!
Jij krijgt maar liefst 20% korting op je eigen gepersonaliseerde hoesje! Ga aan de slag en vul als je gaat bestellen kortingscode KIDDOWZCASE20 in. case2Deze kortingscode is geldig t/m 31 augustus 2015!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.