Vorig jaar zomer zaten we buiten op ons terras. Mijn vriend legde zijn telefoon op zijn knie, stak zijn sigaret aan (we rookten toen nog) en maakte een onverwachte beweging; telefoon op de tegels! Uiteraard viel deze op het scherm, wat vervolgens in duizend stukjes brak. Ik kan jullie garanderen dat hij toen niet stond te springen van enthousiasme, maar dat er misschien wel een scheldwoord ontsnapte. Want tja, dat belt toch niet zo lekker…en appen is helemaal geen optie als je niets meer kunt lezen. Wat doe je dan? Je laat je telefoon repareren….maar dan ben je hem een tijdje kwijt….toch?

Bij Terello bieden ze een unieke service waar je echt van kunt profiteren. Je hoeft niet zelf naar een winkel, want ze komen naar jou toe om je telefoon te repareren. Nog veel beter; je telefoon reparatie wordt (bijna) altijd op dezelfde dag nog uitgevoerd! Hoe relaxed is dat?!?!?!

Maarre..hoe zit dat dan precies, vraag je je misschien af? Met een mobiele werkplaats komen de monteurs (binnen één dag) naar een plek waar jij graag je mobiel wilt laten maken. Het maakt niet uit of dit thuis of bijvoorbeeld op je werk is, ze komen waar jij maar wilt. Terwijl jij gewoon je ding blijft doen, repareren ze je telefoon (of tablet binnen 30 minuten). Je krijgt er dan ook nog eens 24 maanden garantie op. Makkelijk, snel en betrouwbaar!

Mijn advies, zorg sowieso dat je een telefoonhoesje om je telefoon hebt zitten…dat kan al een heleboel schelen. Naast dat vind ik het erg prettig om een hoesje te hebben waar mijn pasjes in kunnen. Ik hoef in ieder geval niet altijd mijn tas mee te slepen als ik eventjes snel een boodschap ga doen, of als ik de oudste uit school moet halen.

Ik vind het een fantastisch concept! Een soort ANWB voor je telefoon dus! En ook al zit je bij de Zwaluwhoeve, of in de sportschool, ze komen eraan om je te helpen! Betalen kun je gewoon met de pin, want ook daar hebben ze gewoon een apparaat voor. Zoek je nog een leuke job? Ze zijn momenteel op zoek naar een Terello Tech (tip van flip!).

Afbeelding: Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.