Woensdag 10 oktober mochten Elin en ik aanwezig zijn bij het MGA XL Unboxing Event voor KiDDoWz. Super gaaf! Elin was nog nooit mee geweest naar een event dus ik was heel benieuwd hoe dat zou gaan. Elin vond het echt fantastisch. Zo leuk om te zien. In dit verslag neem ik jullie mee naar het event met leuke foto’s.

Champagne, groen bandje, ballonnen en een stempelkaart
Bij binnenkomst kregen we een heerlijk glaasje kinderchampagne en bij het aanmelden kreeg iedereen een bandje met een groene, rode of blauwe kleur. Wij kregen een groen armbandje. Het was de bedoeling dat wij in de groene kamer zouden beginnen. Dit deden ze zodat niet iedereen tegelijk in dezelfde kamer zou zijn en alles dus goed verdeeld is.We kregen een stempelkaart en als je alle stempels gehaald had kreeg je aan het eind een toffe goodiebag. Overal hingen veel ballonnen en in elke kamer stond ook een heerlijke tafel met allerlei lekkernijen. Dat vond Elin natuurlijk al helemaal super, haha.

Polaroid foto in bad, schminken en zelf slijm maken
Wij begonnen met het maken van een polaroid foto. Er stond een Poopsie Slime Surprise bad en daarin werden de foto’s genomen en die kreeg je dan ook meteen mee naar huis en zo hadden wij onze eerste stempel binnen. Daarna gingen wij naar de unboxing tafel. Hier mocht je een Poopsie Slime Surprise pack unboxen.  Hier kon je dus gelijk je eigen slijm maken. Er zat ook een sleutelhanger in het pakketje en daar kan je dan je slijm in bewaren. Daarna was het tijd om je te laten schminken. We moesten even in de rij wachten maar dat was geen probleem. Het schminken zelf ging heel erg snel. Elin koos voor een leuke eenhoorn op haar gezicht.

Mega ballenbak, knutselen en een groot poppenhuis
Wij liepen door richting de roze kamer. Hier stond een mega ballenbak van L.O.L Surprise en ik moest dan ook veel moeite doen om Elin hier na een tijdje weer uit te halen. Helaas waren hier alle L.O.L ballen al uit maar het spelen alleen al was ook groot succes. Daarna liepen wij door richting het knutselen. Hier kreeg Elin een glazen potje dat ze mocht versieren. Ook stond er in deze kamer een groot poppenhuis van L.O.L Surprise. Elin was ook hier niet weg te slaan. Ze ging gelijk aan de slag met alle poppetjes en attributen die er in stonden. Toch ook maar eens kijken naar een poppenhuis voor thuis!

Luchtkussen, tekentafel en unboxen
Daarna was het alweer tijd voor de derde ruimte; de blauwe kamer. Hier stond een luchtkussen, een tekentafel en een unboxing tafel van Ready 2 Robot. We hebben deze hier niet uitgepakt want het was best wel druk bij die tafel. Elin gaat dit thuis samen met haar papa doen. Je weet van tevoren niet welke robot je krijgt en kunt gaan maken, dus de verrassing is erg groot. Overigens zat er in de goodiebag ook nog 1, dus we kunnen er 2 maken. En dan ook tegen elkaar strijden.

Geslaagde dag en verder nagenieten
Na nog een lekkernij gingen we weer richting de auto. Het was een hele geslaagde dag en Elin kreeg veel leuke goodies mee naar huis. Dit gaan we de komende tijd eens even rustig bekijken en unboxen. In de goodiebag zat onder andere haarglitter, een Ready 2 robot pakketje, L.O.L stress balletje en een L.O.L Suprise Eye Under Wraps Bal. De koffer die Elin al de hele middag had zien staan kregen we ook nog mee. Het is een grote koffer; Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton. Wauw! Een mega koffer om al het  slijm in te bewaren en heel veel attributen om het te kunnen maken. Kortom, het was een fantastische middag. En super bedankt Amanda dat wij hierbij aanwezig mochten zijn! Je hebt Elin hierdoor een onvergetelijke middag gegeven.

/Michelle: http://www.moniquemichelle.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.