Disneyland Paris heeft de nieuwe magische hoogtepunten voor oktober 2018 tot en met september 2019 bekend gemaakt! Ik deel het met jullie!

2018 – MICKEY STAAT CENTRAAL TIJDENS DE HALLOWEEN EN KERST SEIZOENEN

Op 1 oktober is zowel het Halloween seizoen begonnen als het verjaardagsfeest van Mickey. De beroemde muis die over de hele wereld wordt bewonderd viert 90 jaar plezier. Op het programma staat een aantal feestelijke evenementen voor de verjaardag van Mickey, met het hoogtepunt op 17 en 18 november tijdens Disney’s Betoverende Kerst dat tot en met 6 januari 2019 duurt. 

EEN MONSTERLIJK GEKKE HALLOWEEN VAN 1 OKTOBER TOT EN MET 4 NOVEMBER 2018

Het feest voor Mickey wordt afgetrapt met Mickey’s Illusion Manor, een gloednieuwe paradewagen in de Halloween parade Mickey’s Halloween Cavalcade. Mickey kan niet wachten om de gasten zijn trucs te tonen op deze wagen vol verschijningen en verdwijningen.

Disneyland Paris opent ook een gloednieuwe attractie: Mickey’s PhilharMagic. Het is een unieke attractie in Europa met een 4D ervaring in het Discoveryland Theater, waarin Mickey en Donald de gasten meenemen in de wondere en muzikale wereld van de grootste Disney klassiekers.

Halloween is ook het meest favoriete seizoen van de Disney Schurken. De gasten kunnen spannende shows zien, zoals It’s Good to be Bad with the Disney Villains! op Castle Stage. De Disney Schurken staan ook klaar voor ontmoetingen op verschillende locaties in het Disneyland Park.

DISNEY’S BETOVERENDE KERST- 10 NOVEMBER 2018 TOT EN MET 6 JANUARI 2019

Kerst begint al vroeg in Disneyland Paris en start op 10 november in beide Disney Parken tot en met 6 januari. Ook tijdens dit seizoen is Mickey Mouse het middelpunt van de feestelijke evenementen. 

KERST IN HET DISNEYLAND PARK 

Zodra de gasten het Disneyland Park binnenkomen worden zij verwelkomd met een reusachtige kerstboom en sneeuw dat elke dag valt.

Een onvergetelijk programma voor een betoverend kerstseizoen:

Disney Christmas Parade
-De Kerstman neemt tot en met 25 december zijn intrek in Meet Mickey Mouse, waar hij de gasten onthaalt voor een magische ontmoeting
-De kerstboom wordt verlicht tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights, inclusief nieuwe decoraties in de kerstboom en een nieuw muzikaal intermezzo speciaal voor 90 jaar Mickey Mouse
-A Merry Stitchmas op Castle Stage met Stitch in de hoofdrol, vanaf 16 november
-Mickey’s PhilharMagic
-Christmas Songtime! in Videopolis in Discoveryland, als onderdeel van het Disney Performing Arts programma.
-The Enchanted Advent Calendar: 1-24 december

KERST IN HET WALT DISNEY STUDIOS PARK 

Voor het tweede jaar op rij viert ook het Walt Disney Studios Park kerst, met een nog breder programma en plezier voor het hele gezin.

De line-up bevat:

New York-style Jazz en Mickey Mouse achter het drumstel in Mickey’s Big Band Christmas
-Een nieuwe show: A surprise for Mickey!
-Goofy’s Incredible Christmas, de spectaculaire avondshow met projecties en special effects op de Twilight Zone Tower of Terror™.
-Ontmoetingen met de Disney Figuren in hun mooiste kerst kostuums 

2019 – EEN SPANNEND JAAR MET BEKENDE ICONISCHE SEIZOENEN EN NIEUWE SHOWS EN DISNEY HELDEN

Van januari tot en met september 2019 staan vier seizoenen centraal. Het jaar start met twee gelijktijdige seizoen om de gasten nog meer magische belevingen te bieden.

LEGENDS OF THE FORCE: A CELEBRATION OF STAR WARS™ VAN 12 JANUARI TOT EN MET 17 MAART 2019 MET EEN GLOEDNIEUWE ONTMOETING: CHEWBACCA IN HOOGSTEIGEN PERSOON

De Star Wars saga komt tot leven in Disneyland Paris tijdens Legends of the Force: A Celebration of Star Wars™. Gasten kunnen zich onderdompelen in het Star Wars universum en in de voetsporen treden van iconische Star Wars Figuren zoals Chewbacca, R2D2 en C-3PO, maar ook de Dark Side of the Force confronteren, vertegenwoordigd door Darth Vader en Kylo Ren. En nieuw op het programma van 2019 is een fotomoment voor de gasten met Chewbacca.

In het Walt Disney Studios Park is een buitengewone avondshow te zien met projecties en special effects op de Twilight Zone Tower of Terror™ en natuurlijk de figuren van de Star Wars saga. Captain Phasma voert een unieke parade met Stormtroopers aan tijdens de ‘First Order March’.

In het Disneyland Park kunnen gasten zich begeven in het hart van Star Wars galactische veldslagen met de attracties Star Tours: The Adventures Continue en Star Wars Hyperspace Mountain. 

FESTIVAL VAN PIRATEN EN PRINSESSEN VAN 10 JANUARI TOT EN MET 17 MAART 2019

Na het succes bij de gasten in 2018 komen de Piraten en Prinsessen terug. De gasten, zowel jong als oud, zijn helden in hun eigen avonturenverhaal. Ze kunnen ervoor kiezen om een Piraat of Prinses te zijn, of beiden, en meedoen aan een van de aanstekende dansen in het Disneyland Park.Booking.com

MARVEL SUPERHELDEN SEIZOEN VAN 23 MAART TOT EN MET 16 JUNI 2019

De Marvel Superhelden zijn terug in het Walt Disney Studios Park en een nieuwe superheld sluit zich aan om de melkweg te redden: Groot.

Epische verhalen van het Marvel universum komen tot leven in Disneyland Paris met spannende shows en belevingen, met in de hoofdrol onder andere Spider-Man, Iron Man en Captain America.

EEN GLOEDNIEUW SEIZOEN: THE LION KING EN JUNGLE FESTIVAL IN JULI, AUGUSTUS EN SEPTEMBER 2019

Met The Lion King en Jungle Festival neemt Disneyland Paris de gasten mee op een feestelijk, kleurrijk en exotische reis. Samen met Baloo, Timon, Pumbaa en hun vrienden kunnen de gasten volop meedansen op het ritme van de trommels en de vrolijke dieren.

SPECIALE EVENEMENTEN IN HET HELE JAAR: SPORT, CONCERTEN EN ENTERTAINMENT

Naast de seizoenen kunnen gasten van Disneyland Paris genieten van talloze speciale evenementen. Genres als sport, concerten en entertainment zullen hierin centraal staan.

Naast het succesvolle Disneyland Paris Magic Run Weekend, Electroland en Disney Loves Jazz viert het resort diversiteit en integratie met een nieuw evenement in het hart van de magie: Magical Pride.

DE MAGIE GAAT VERDER IN DISNEY HOTELS & RESORTS

Gasten kunnen de magie ook buiten de Disney Parken beleven tijdens een verblijf in een van de Disney

HOTELS & RESORTS

De zes Disney Hotels bieden een unieke kans om wakker te worden omringd door de magie op slechts enkele minuten van de Disney Parken te voet of per shuttle. Daarnaast bieden deze zes Disney Hotels ook:

-ontmoetingen met Disney Figuren
-elk hotel heeft zijn eigen identiteit met een unieke Disney thema
-zwembaden, fitnesscentra, een spa, een speelkamer voor de kinderen en veel meer

Gasten kunnen er ook voor kiezen om in de natuur te verblijven in een van de Disney Nature Resorts: Disney’s Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris. Deze resorts combineren de kwaliteit van de Disney-service met een verandering van omgeving in de vorm van accommodaties midden in de natuur.

Gasten die in een van de Disney Hotels & Resorts verblijven kunnen profiteren van Extra Magic Time, wat betekent dat zij de Disney Parken kunnen betreden voordat ze opengaan voor alle gasten.

UIT ETEN IN DISNEY STIJL

Uit eten gaan maakt integraal deel uit van de algehele ervaring die wordt aangeboden aan gasten van Disneyland Paris. Er zijn meer dan 50 themarestaurants met een originele inrichting en gevarieerde menu’s die geïnspireerd zijn op het erfgoed van Disney. Disneyland Paris introduceert een gloednieuw productaanbod voor een nog meer meeslepende ervaring die in de loop van de seizoenen verandert.

Het Le Rendez-Vous Gourmand festival komt terug en biedt de gasten de mogelijkheid om de culinaire specialiteiten van de regio’s van Frankrijk en Europa te ontdekken. Ook is er een volledig veganistisch aanbod beschikbaar.

Voor de tweede keer dit jaar biedt Disneyland Paris tijdens het Halloween seizoen en het Marvel Superhelden Seizoen een smaakervaring die is gebaseerd op het thema van het seizoen. Gasten kunnen kiezen uit verschillende soorten lekkernijen en drankjes waarin Halloween, de Disney Schurken en de Marvel Superhelden terugkomen.

DISNEYLAND PARIS, EEN UNIEKE WINKELERVARING

Naast het grote entertainment aanbod is Disneyland Paris een winkelbestemming op zich. Met 63 winkels in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park, Disney Village en alle Disney Hotels & Resorts, is er zeker iets om iedereen gelukkig te houden, van de iconische Mickey oren-hoofdband tot een pen en trendy T-shirt. Met het scala aan souvenirs en lifestyleproducten dat verkrijgbaar is in de winkels, kunnen de gasten de ervaring van Disneyland Paris mee naar huis nemen. Disneyland Paris producten zijn sinds kort ook te online koop via www.shopDisney.fr.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.