Hoe snel het alledaagse leven ook is, we willen natuurlijk niet die speciale momenten en eerste kennismakingen missen. Vier alle eerste kennismakingen en ontdekkingen van je kind met Little Tikes Fantastic Firsts! 

Little Tikes producten staan bekend om fantasierijk plezier voor jonge kinderen waarbij het speelgoed altijd zowel educatief als leuk is. Met de nieuwe Fantastic Firsts lijn lanceert Little Tikes speelgoed voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar dat speciaal is ontworpen om de zich ontwikkelde breinen en lichamen van kinderen te verrassen.

Sleepy Stacker
De Sleepy Stacker™ is een 9-delige set met drie schattige mix-en-match figuurtjes die je op verschillende manieren op en in elkaar kunt stapelen. Kijk hoe de slaapkopjes ontwaken en hun ogen openen wanneer je ze stapelt! Elk lichaampje bevat ook een geluidje, ratel of knisper voor extra ontdekkingsplezier!

Singing Sorter
De Singing Sorter is een combinatie van je favoriete sorteer- en trekspeeltje. Wanneer je hem als trekspeeltje gebruikt, speelt het de leukste melodietjes af. Daarnaast hobbelen de vijf vormen dan op en neer. De vijf gemakkelijk vast te pakken blokjes helpen baby’s om vormen en kleuren te leren. Elke vorm heeft een gezicht met een leuk kiekeboe-effect.

Spinning RC
De Spinning RC is het perfecte eerste op afstand bestuurbare speelgoed voor kinderen. Door de drie eenvoudige knoppen: rijden, draaien en toeteren is het voor beginners makkelijk te besturen. De maffe hobbel- en rolbeweging en het robuuste ontwerp zorgen voor heel veel plezier bij jonge coureurs. De deuren zwieren open tijdens het draaien voor een grappige verrassing! De spinning RC is verkrijgbaar in het blauw en roze.

3-in-1 Switcharoo Activiteitentafel

Deze 3-in-1-tafel zit bomvol grappige liedjes, geluiden en functies voor kinderen. Werkt geweldig als speelgoed op de grond, als activiteitentafel of als speelgoed voor onderweg!

De 3-in-1-activiteitentafel groeit met je baby mee
Stand 1: Zitten en spelen
Stand 2: Activiteit om mee te nemen
Stand 3: Staan en verkennen

Je kunt overal naartoe… Met de SwitchaRoo! Draai aan de middelste knop om het thema te veranderen van school naar dierentuin – verrassing! De Switcharoo is een interactieve tafel met meer dan 75 leuke liedjes, geluiden en zinnetjes om te leren. Het bevat zowel een school- als dierentuinthema en talloze activiteiten om baby’s die al snel zijn gaan staan te vermaken en bezig te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.