De stichting Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW) is 19 juni 2014 opgericht om bij consumenten aandacht te vragen voor inbraakpreventie. De nadruk ligt hierbij op bewustwording en het aanzetten tot actie. Resultaat moet zijn dat consumenten meer maatregelen nemen om inbraak te voorkomen. De zesde nationale inbraakpreventieweken worden gehouden van 1 november tot en met 31 december 2017! 

Meer aandacht voor inbraakpreventie, dat is waar de stichting Nationale Inbraakpreventie Weken voor staat. Hoewel het aantal inbraken de laatste jaren sterk is gedaald, is elke inbraak er nog steeds een te veel.

Lees hier de onderzoeksresultaten!

Een inbraak heeft vaak een enorme impact op de slachtoffers. Een onveilig gevoel in je eigen huis, slecht kunnen slapen, concentratieproblemen, boosheid en irritatie. De gevolgen van een inbraak zijn groot. De stichting wil mensen meer bewust maken van de maatregelen die zij zelf kunnen nemen op gebied van inbraakpreventie in en rond hun huis. Op deze website vindt u tips en adviezen om uw huis beter te beveiligen, leest u meer over veel gebruikte inbraakmethoden en ziet u binnen een paar minuten hoe veilig uw huis is via de InbraakPreventieCheck.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.