ESAMSUNG CAMERA PICTURESen hesje voor de veiligheid van uw kind. In duitsland is het zelfs per 1 juli 2014 verplicht om een veiligheidshesje in handbereik (dus niet in de kofferbak) te hebben indien u daar met de auto heen gaat. Ook in sommige andere landen is een veiligheidshesje verplicht. De ANWB adviseert om per persoon (dus ook volwassenen) een veiligheidshesje mee te nemen.

Babygoodies verkoopt veiligheidshesjes kleine kinderen, voor grotere kinderen en voor volwassenen welke in overeenstemming zijn met de Europese richtlijn 89/686/EEC. En nog leuker, deze veiligheidshesjes zijn naar smaak te bestellen. Zo kunt u kiezen uit maar liefst 13 kleuren hesjes een naam en afbeelding laten drukken in de gewenste uitvoering. Zo kan uw kind helemaal hip op pad in binnen en buitenland! Het shirt met afbeelding en tekst kost slechts € 13,95 en is van het merk WOWOW.

SAMSUNG CAMERA PICTURESHet hesje is makkelijk aan en uit te trekken door de klittenband sluiten en ruime openingen. Zelfs met een dikke winterjas is het geen probleem voor het hesje om lekker te zitten.

Kenmerken:

Kleur fluo geel
– 100% polyester
– Op de vest genaaide reflecterende 3M veiligheidsbanden van 4cm
– In overeenstemming met de Europese richtlijn 89/686/EEC
– Ruime snit om de vest over andere kledingstukken te dragen

Het veiligheidshesje voor kleinere kinderen is te bestellen via http://www.babygoodies.be/fluo-veiligheidshesje-kids.html
Het veiligheidsheisje voor grotere kinderen en volwassenen vanaf 164cm tot 176cm is te bestellen via:
http://www.babygoodies.be/fluo-hesje-junior-2.html

Eerder werd het shirt met lange mouwen en de mepal drinkfles al getest van Babygoodies

/Miranda Young

Een gedachte over “Fluo veiligheidshesje kids

  1. Ik ben een groot fan van veiligheidsvestjes. Ik koop ze meestal bij de Wibra of Action. Hier in het buitengebied zie je er veel kinderen mee fietsen. Mijn jongste trekt hem nog braaf aan, maar de oudere kinderen vertikken het helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.